1
|
2023-BAYBE
|
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİM ETİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
2
|
2023-TZLD
|
Danışmanlık (Tezli Yüksek Lisans)
|
Seçmeli
|
0
|
1
|
0
|
0
|
3
|
AÜBBB-100
|
MEYVE AĞAÇLARININ DÖLLENME BİYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
4
|
AÜBBB-101
|
KÜRESEL ISINMANIN BAHÇE BİTKİLERİ YETŞTİRİCİLİĞİNE ETKİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
5
|
AÜBBB-102
|
SEBZE TOHUM DEPOLAMA İLKELERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
6
|
AÜBBB-103
|
BİYOÇEŞİTLİLİK VE SEBZE GEN KAYNAKLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
7
|
AÜBBB-104
|
EGZOTİK SEBZELER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
8
|
AÜBBB-105
|
BAHÇE BİTKİLERİNİN BİYOLOJİK VE FİZYOLOJİK ESASLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
9
|
AÜBBB-106
|
SEBZECİLİKTE İYİ TARIM UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
10
|
AÜBBB-107
|
KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ SÜRECİNİN BAHÇE BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
11
|
AÜBBB-108
|
MEYVECİLİKTE ANAÇ KULLANIMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
12
|
AÜBBB-109
|
SEBZELERDE FİZYOLOJİK BOZUKLUKLAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
13
|
AÜBKB-100
|
MİKROBİAL ÜRETİM TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
14
|
AÜBKB-101
|
MİKOLOJİ VE LABAROTUAR YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
15
|
AÜBKB-102
|
SU İÇİ BİTKİLERİ VE MÜCADELESİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
16
|
AÜBKB-103
|
YABANCI OTLARDA ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
17
|
AÜBKB-104
|
SÜS BİTKİLERİ ZARARLILARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
18
|
AÜBKB-105
|
YABANCI OTLARIN BİYOLOJİK MÜCADELESİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
19
|
AÜBKB-106
|
ENTOMOLOJİ LABORATUAR YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
20
|
AÜBKB-107
|
EKONOMİK ENTOMOLOJİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
21
|
AÜBKB-108
|
ENTEGRE ZARARLI YÖNETİMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
22
|
AÜBKB-109
|
BİTKİ HORMONLARI VE UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
23
|
AÜBKB-110
|
FUNGUSLARLA BİYOTEKNOLOJİK UYGULAMALAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
24
|
AÜBKB-111
|
MİKOLOJİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
25
|
AÜBKB-112
|
BÖCEK TOKSİKOLOJİSİ VE İNSEKTİSİTLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
26
|
AÜBKB-113
|
UÇUCU YAĞ VE EKSTRELERİN TARIMDA KULLANIMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
27
|
AÜBKB-114
|
BİTKİ HASTALIKLARI FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
28
|
AÜTBBB-100
|
EROZYON (AŞINIM) TAHMİNİ TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
29
|
AÜTBBB-101
|
ETÜT HARİTALAMA VE ARAZİ DEĞERLENDİRMESİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
30
|
AÜTBBB-102
|
TOPRAK TAVRININ ESASLARI : TOPRAK İŞLEME
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
31
|
AÜTBBB-103
|
TOPRAK SU İLŞKİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
32
|
AÜTBBB-104
|
BİTKİ BESLEMENİN TEMEL ESASLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
33
|
AÜTBBB-105
|
GÜBRE ANALİZLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
34
|
AÜTBBB-106
|
TOPRAK BİTKİ ANALİZLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
35
|
AÜTBBB-107
|
TOPRAK MİKROBİYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
36
|
AÜTEB-100
|
TARIMSAL DEĞER BİÇME YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
37
|
AÜTEB-101
|
AB TARIM MUHASEBESİ VERİ AĞI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
38
|
AÜTEB-102
|
TARIM EKONOMİSİ BİLİMİNDE ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
39
|
AÜTEB-103
|
TARIMSAL ÜRÜNLERİN PAZARLANMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
40
|
AÜTEB-104
|
TARIMSAL FİNANSMAN VE RİSK YÖNETİMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
41
|
AÜTEB-105
|
ÜRETİM VE TÜKETİM EKONOMİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
42
|
AÜTEB-106
|
TARIMSAL TİCARET POLİTİKASI ANALİZLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
43
|
AÜTEB-107
|
UYGULAMALI TARIMSAL PAZARLAMA ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
44
|
AÜTEB-108
|
EKONOMETRİK ANALİZLERE GİRİŞ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
45
|
AÜTEB-109
|
TARIMSAL İŞLETMELERİN EKONOMİK ANALİZİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
46
|
AÜTEB-110
|
TARIM MUHASEBESİ VERİ AĞI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
47
|
AÜTEB-111
|
TARIMSAL ÖRGÜTLENME VE KOOPERATİFÇİLİK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
48
|
AÜZTB-100
|
ÇİFTLİK HAYVANLARINDA KARKAS DEĞERLENDİRME YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
49
|
AÜZTB-101
|
ET SIĞIRI YETİŞTİRİCİLİĞİNDE İLERİ YÖNTEMLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
50
|
AÜZTB-102
|
ORGANİK SIĞIRCILIK ÜRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
51
|
AÜZTB-103
|
DENEME PLANLARI VE VERİ ANALİZ YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
52
|
AÜZTB-104
|
HAYVAN ISLAHINDA İSTATİSTİK METOTLAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
53
|
AÜZTB-105
|
KRİMİNALİSTİK İSTATİSTİK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
54
|
AÜZTB-106
|
BUZAĞI YETİŞTİRME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
55
|
AÜZTB-107
|
SIĞIR BESİSİ İLKELERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
56
|
BBB-100
|
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVE TÜRLERİ ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
57
|
BBB-100
|
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVE TÜRLERİ ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
58
|
BBB-101
|
BAHÇE BİTKİLERİNDE STRES
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
59
|
BBB-101
|
BAHÇE BİTKİLERİNDE STRES
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
60
|
BBB-102
|
ASMA FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
61
|
BBB-102
|
ASMA FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
62
|
BBB-103
|
MEYVE GENETİK KAYNAKLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
63
|
BBB-103
|
MEYVE GENETİK KAYNAKLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
64
|
BBB-104
|
ÜZÜMSÜ MEYVE ÜRETİMİNDE İYİ TARIM UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
65
|
BBB-104
|
ÜZÜMSÜ MEYVE ÜRETİMİNDE İYİ TARIM UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
66
|
BBB-105
|
EGZOTİK MEYVE TÜRLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
67
|
BBB-105
|
EGZOTİK MEYVE TÜRLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
68
|
BBB-106
|
KÜLTÜRÜ YAPILAN YENİLEBİLİR MANTAR TÜRLERİ VE YETİŞTİRME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
69
|
BBB-106
|
KÜLTÜRÜ YAPILAN YENİLEBİLİR MANTAR TÜRLERİ VE YETİŞTİRME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
70
|
BBB-107
|
ORGANİK SEBZE YETİŞTİRİCİLİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
71
|
BBB-107
|
ORGANİK SEBZE YETİŞTİRİCİLİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
72
|
BBB-108
|
SICAK İKLİM SEBZE TÜRLERİ ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
73
|
BBB-110
|
BAHÇE BİTKİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİNİN TEMEL ESASLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
74
|
BBB-111
|
BAHÇE BİTKİLERİNDE EKOLOJİK ESASLAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
75
|
BBB-112
|
SERT KABUKLU MEYVE TÜRLERİ ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
76
|
BBB-113
|
SERT KABUKLU MEYVE TÜRLERİNDE KULLANILAN ANAÇLAR VE ÜRETİMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
77
|
BKB-100
|
FİTOBAKTERİYOLOJİ LABORATUAR TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
78
|
BKB-101
|
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ALTINDA YABANCI OTLAR VE YABANCI OT MÜCADELESİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
79
|
BKB-102
|
ORMAN VE MERALARDA İSTİLACI YABANCI TÜRLER
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
80
|
BKB-103
|
YABANCI OT VE İSTİLACI BİTKİ BİYOLOJİSİ VE FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
81
|
BKB-104
|
ENTOMOLOJİDE DENEME TEKNİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
82
|
BKB-105
|
ENTOMOLOJİDE ÖRNEKLEME YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
83
|
BKB-106
|
BÖCEKLERDE PREPARAT YAPMA TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
84
|
BKB-107
|
BİTKİLERDE HASTALIKLARA KARŞI DAYANIKLILIK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
85
|
BKB-108
|
HERBİSİTLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
86
|
BKB-109
|
TARLA BİTKİLERİNDE YABANCI OT MÜCADELESİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
87
|
BKB-110
|
BİTKİ HASTALIKLARI FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
88
|
BKB-111
|
ZEHİRLİ YABANCI OTLAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
89
|
BKB-112
|
YABANCI OTLARDA HERBİSİTLERE DAYANIKLILIK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
90
|
BKG-101
|
ALLELOPATİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
91
|
BKG-102
|
YABANCI OT VE İSTİLACI BİTKİ BİYOLOJİSİ VE FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
92
|
BKG-103
|
TEMEL BAKTERİYOLOJİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
93
|
BKG-104
|
BİTKİ HASTALIKLARI İLE BİYOLOJİK MÜCADELE
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
94
|
BKG-105
|
ZARARLILARLA BİYOLOJİK SAVAŞIN TEMEL İLKELERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
95
|
BKG-106
|
İLERİ BÖCEK SİSTEMATİĞİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
96
|
BKG-107
|
ZARARLI YÖNETİMİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
97
|
BKG-108
|
MİKOLOJİ LABORATUVAR YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
98
|
BKG-109
|
BİTKİ HASTALIKLARI FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
99
|
BMBB-110
|
PEYNİR TEKNOLOJİSİNDE YENİ GELİŞMELER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
100
|
BMBB-110
|
PEYNİR TEKNOLOJİSİNDE YENİ GELİŞMELER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
101
|
BMBB-111
|
KATI FAZ MİKROEKSTRAKSİYON YÖNTEMİ VE UYGULAMA ALANLARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
102
|
BMBB-111
|
KATI FAZ MİKROEKSTRAKSİYON YÖNTEMİ VE UYGULAMA ALANLARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
103
|
BMBB-119
|
İLERİ SPEKTROSKOPİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
104
|
BMBB-120
|
ANTİOKSİDANT AKTİVİTE TANIMI VE ÖLÇÜM METOTLARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
105
|
BMBB-133
|
GIDA MEVZUATI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
106
|
BMBB-137
|
ALG ÜRETİM SİSTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
107
|
BMBG-112
|
ENZİM KİNETİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
108
|
BSMB-100
|
TARIMSAL ÜRÜNLERİN FİZİKO MEKANİK ÖZELLİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
109
|
BSMB-102
|
KARMA YEM ÜRETİM MEKANİZASYONU
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
110
|
BSMB-103
|
EKİM TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
111
|
BSMB-104
|
TOPRAK İŞLEME ALET VE MAKİNALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
112
|
BSMB-105
|
DRENAJ MÜHENDİSLİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
113
|
BSMB-106
|
TARLA BİTKİLERİNİN SULANMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
114
|
BSMB-107
|
BAHÇE BİTKİLERİNİN SULANMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
115
|
BSMB-108
|
ÇELİK SİLOLOR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
116
|
BSMB-109
|
HAYVANSAL ÜRETİM YAPILARINDA ÇEVRE DENETİMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
117
|
BSMB-110
|
TARIMSAL MEKANİZASYONDA İŞ ETÜDÜ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
118
|
BSMB-111
|
TARIM MAKİNALARI VE DENEY İLKELERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
119
|
BSMB-112
|
TARIMSAL ÜRÜNLERİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
120
|
BSMB-113
|
SÜT SAĞIM MEKANİZASYONU VE SÜT İŞLEME MEKANİZASYONU
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
121
|
BSMB-114
|
TARIMSAL ÜRÜNLERİN KURUTMA TEKNİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
122
|
BSMB-115
|
MİNERAL GÜBRE DAĞITMA MAKİNALARI VE KALİBRASYONU
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
123
|
BSMB-116
|
TARLA BİTKİLERİNİN VE BAHÇE BİTKİLERİNİN SULANMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
124
|
BSMB-117
|
ANIZA DOĞRUDAN EKİM UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
125
|
BSMB-118
|
BİLGİSAYAR DESTEKLİ ÇİZİM
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
126
|
BSMB-119
|
BİYOKÜTLE ENERJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
127
|
BSMB-120
|
HASSAS TARIM TEKNOLOJİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
128
|
EMB-100
|
ELEKTRİK GÜÇ SİSTEMLERİNDE AŞIRI GERİLİMLER VE BUNLARA KARŞI KORUMA
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
129
|
EMB-101
|
ELEKTRİK ENERJİ SİSTEMLERİNİN ANALİZİ/
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
130
|
EMB-102
|
OPTOELEKTRONİK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
131
|
EMB-103
|
GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİNİN ELEKTRİKSEL KAVRAMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
132
|
EMB-104
|
İNCE FİLM BÜYÜTME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
133
|
GDM-511
|
MİKROBİYOLOJİDE KULLANILAN BESİYERLER
|
Seçmeli
|
0
|
0
|
0
|
0
|
134
|
GDM-526
|
YENİ GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
0
|
0
|
0
|
0
|
135
|
GDM-532
|
NİŞASTA KİMYASI
|
Seçmeli
|
0
|
0
|
0
|
0
|
136
|
GDM-534
|
KİMYASAL KOR. VE DOĞAL ANTİMİKROBİYAL BİLEŞİKLER
|
Seçmeli
|
0
|
0
|
0
|
0
|
137
|
GM-101
|
PEYNİRDE OLGUNLAŞMA KRİTERLERİ VE BUNLARIN TAYİN YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
138
|
GM-104
|
BESLENMEDE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN ÖNEMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
139
|
GM-114
|
SÜT ENDÜSTRİSİNDE KULLANILAN YARDIMCI MADDELER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
140
|
GM-114
|
SÜT ENDÜSTRİSİNDE KULLANILAN YARDIMCI MADDELER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
141
|
GM-120
|
SERBEST RADİKALLER, ANTİOKSİDANLAR VE GIDALAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
142
|
GM-120
|
SERBEST RADİKALLER, ANTİOKSİDANLAR VE GIDALAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
143
|
GM-125
|
YENİLEBİLİR YAĞLARIN BOZULMA MEKANİZMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
144
|
GM-125
|
YENİLEBİLİR YAĞLARIN BOZULMA MEKANİZMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
145
|
GMB-109
|
KARBONHİDRATLARIN BİYOKİMYASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
146
|
GMB-115
|
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ FİZİK VE KİMYASI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
147
|
GMB-115
|
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ FİZİK VE KİMYASI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
148
|
GMB-116
|
FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
149
|
GMB-116
|
FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
150
|
GMB-117
|
TAHILLARIN GIDALARA İŞLENMESİNDEKİ TEMEL PRENSİPLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
151
|
GMB-117
|
TAHILLARIN GIDALARA İŞLENMESİNDEKİ TEMEL PRENSİPLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
152
|
GMB-118
|
UNLU MAMULLERDE PROBLEMLER VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
153
|
GMB-118
|
UNLU MAMULLERDE PROBLEMLER VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
154
|
GMB-119
|
TAHIL DEPOLAMANIN ESASLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
155
|
GMB-119
|
TAHIL DEPOLAMANIN ESASLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
156
|
GMB-121
|
İLERİ GIDA KİMYASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
157
|
GMB-121
|
İLERİ GIDA KİMYASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
158
|
GMB-122
|
İLERİ GIDA ANALİZLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
159
|
GMB-122
|
İLERİ GIDA ANALİZLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
160
|
GMB-123
|
YAĞ KİMYASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
161
|
GMB-123
|
YAĞ KİMYASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
162
|
GMB-125
|
GIDA BİYOKİMYASI-II
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
163
|
GMB-126
|
BESLENME BİYOKİMYASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
164
|
GMB-127
|
MİKROBİYAL GENETİK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
165
|
GMB-128
|
ENZİM TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
166
|
GMB-129
|
PROTEİN SAFLAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
167
|
GMB-130
|
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE YENİ TEKNOLOJİLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
168
|
GMB-131
|
LAKTİK ASİT FERMENTASYONU
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
169
|
GMB-131
|
LAKTİK ASİT FERMENTASYONU
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
170
|
GMB-132
|
GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
171
|
GMB-133
|
GIDA BULAŞANLARI VE TOKSİKOLOJİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
172
|
GMB-134
|
GIDA SANAYİNDE MİKROBİYOLOJİ VE UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
173
|
GMB-135
|
ET MİKROBİYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
174
|
GMB-136
|
ET VE ET ÜRÜNLERİ ANALİZİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
175
|
GMB-137
|
Gıda Atık Yönetimi ve Alternatif Kullanım Alanları
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
176
|
GMB-138
|
Bitkisel Kaynaklı Proteinlerin İşlenmesi ve Modifikasyonu
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
177
|
GMB-139
|
Zeytin Yağı ve Sağlık
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
178
|
GMB-140
|
Gıda Reolojisi ve Uygulamaları
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
179
|
GMB-141
|
Gıdaların Mikrobiyolojik Analizi
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
180
|
GMB-142
|
ANTİOKSİDAN ENZİMLERİN AKTİVİTE TAYİN METODLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
181
|
GMB-143
|
İLERİ ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
182
|
GMB-144
|
GIDA ENDÜSTRİSİNDE İŞ GÜVENLİĞİ UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
183
|
GMG-103
|
FONKSİYONEL GIDA KATKI MADDELERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
184
|
GMG-104
|
GIDALARDA KARBONHİDRATLARIN ROLÜ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
185
|
GMG-105
|
HUBUBAT KİMYASI VE TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
186
|
GMG-106
|
BESLENME VE GIDA
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
187
|
GMG-106
|
BESLENME VE GIDA
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
188
|
GMG-107
|
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
189
|
GMG-108
|
YÜKSEK PERFORMANSLI SIVI KROMOTOGRAFİSİNİN (HPLC) GIDALARDA KULLANIMI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
190
|
GMG-109
|
ZEYTİNYAĞI TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
191
|
GMG-109
|
ZEYTİNYAĞI TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
192
|
GMG-110
|
MODİFİYE YAĞLAR VE ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
193
|
GMG-111
|
UÇUCU YAĞ TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
194
|
GMG-112
|
GIDA BİYOKİMYASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
195
|
GMG-113
|
LİPİD METABOLİZMASI VE BOZUKLUKLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
196
|
GMG-114
|
PROTEİNLERİN BİYOKİMYASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
197
|
GMG-115
|
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE YENİ TEKNOLOJİLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
198
|
GMG-116
|
MİKROBİYAL GENETİK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
199
|
GMG-117
|
ET FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
200
|
GMG-118
|
ENZIM KINETIĞI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
201
|
GMG-119
|
GIDA İŞLEMEDE İLERİ TEKNOLOJİLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
202
|
GMG-120
|
GIDA SANAYİNDE KULLANILAN MODİFİYE YAĞLAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
203
|
GMG-121
|
GIDA ÜRÜNLERİNİN KALİTE PARAMETRELERİ ÖLÇÜMÜ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
204
|
GMG-122
|
GIDALARDA İLERİ DUYUSAL ANALİZ TEKNİKLERİ VE TÜKETİCİ TESTLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
205
|
GMG-123
|
İLERİ MOLEKÜLER BİYOLOJİ LABORATUVARI TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
206
|
GMG-124
|
LİPİT KİMYASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
207
|
GMG-125
|
MODİFİYE ATMOSFER PAKETLEME
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
208
|
GMG-126
|
OKSİDOREDÜKSİYON POTANSİYELİ VE SÜT ÜRÜNLERİNDEKİ ÖNEMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
209
|
GMG-127
|
SÜT ENDÜSTRİSİNDE YENİ GELİŞMELER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
210
|
İMB-100
|
KAMU ALTYAPI PROJELERİNİN YÖNETİMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
211
|
İMB-101
|
YÖNETİM MATEMATİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
212
|
İMB-102
|
YERALTI SUYU HİDROLİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
213
|
İMB-103
|
GEOTEKNİK MÜHENDİSLİĞİNDE ARAZİ DENEYLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
214
|
İMB-104
|
DERİN TEMELLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
215
|
İMB-105
|
ARITMA TESİSLERİNİN TASARIMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
216
|
İMB-106
|
SU KAYNAKLI ENERJİ ÜRETİM SİSTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
217
|
İMB-107
|
HİDROKLİMATOLOJİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
218
|
İMB-108
|
İLERİ MÜHENDİSLİK MATEMATİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
219
|
OTİB-117
|
ORGANİK GIDALARA UYGULANAN ISIL OLMAYAN TEKNOLOJİLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
220
|
TBB-100
|
ÇAYIR MERALARDA YABANCI OT PROBLEMİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
221
|
TBB-100
|
ÇAYIR MERALARDA YABANCI OT PROBLEMİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
222
|
TBB-101
|
MERA BİTKİLERİNİN FİZYOLOJİK ESASLARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
223
|
TBB-101
|
MERA BİTKİLERİNİN FİZYOLOJİK ESASLARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
224
|
TBB-102
|
BİLİM-EĞİTİM ETİK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
225
|
TBB-102
|
BİLİM-EĞİTİM ETİK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
226
|
TBB-103
|
BİTKİ BİYOTEKNOLOJİSİ VE GENETİK MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
227
|
TBB-104
|
BİTKİ İÇERİKLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN ENSTİRÜMENTAL ANALİZ TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
228
|
TBB-105
|
GENEL ÜRÜN FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
229
|
TBB-105
|
GENEL ÜRÜN FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
230
|
TBB-106
|
ÇALI VEJETASYONLARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
231
|
TBB-106
|
ÇALI VEJETASYONLARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
232
|
TBB-106
|
İLERİ ZİRAİ METEOROLOJİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
233
|
TBB-107
|
ÇAYIR MERA BİTKİ TOPLULUKLARININ ÖZELLİKLERİ VE ÖLÇÜM YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
234
|
TBB-108
|
YEŞİL ALAN TESİSİNİN ESASLARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
235
|
TBB-110
|
ÖZEL YEM BİTKİLERİ ISLAHI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
236
|
TBB-111
|
KEYF BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
237
|
TBB-112
|
ÇAYIR VE MERALARDA VERİMLİLİĞİN DOĞAL YOLLARLA ARTTIRILMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
238
|
TBB-113
|
TARLA DENEME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
239
|
TBB-114
|
SİLAJ BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
240
|
TBB-114
|
SİLAJ BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
241
|
TBB-115
|
YEM BİTKİLERİNDE TOHUMLUK ÜRETİMİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
242
|
TBB-127
|
MERA ISLAHININ TEKNİK ESASLARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
243
|
TBB-127
|
MERA ISLAHININ TEKNİK ESASLARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
244
|
TBB-128
|
VEJETASYON ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
245
|
TBB-128
|
VEJETASYON ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
246
|
TBB-130
|
YEM BİTKİLERİNDE KALİTE
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
247
|
TBB-131
|
TAHIL VE BAKLAGİL TOHUMLUK TEKNİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
248
|
TBB-132
|
YEMEKLİK TANE BAKLAGİLLER ÖZEL YETİŞTİRİCİLİĞİ VE ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
249
|
TBB-132
|
YEM BİTKİLERİ DEĞERLENDİRME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
250
|
TBB-132
|
YEM BİTKİLERİ DEĞERLENDİRME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
251
|
TBB-133
|
ÇAYIR MERA TESİSİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
252
|
TBB-134
|
NİŞASTA VE ŞEKER BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME VE ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
253
|
TBB-134
|
NİŞASTA VE ŞEKER BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME VE ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
254
|
TBB-135
|
LİF BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRİCİLİK VE ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
255
|
TBB-135
|
LİF BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRİCİLİK VE ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
256
|
TBB-136
|
MELEZLEME TEKNİĞİ- II
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
257
|
TBB-136
|
MELEZLEME TEKNİĞİ- II
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
258
|
TBB-137
|
YEM BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
259
|
TBB-138
|
MERA HAYVAN İLİŞKİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
260
|
TBB-139
|
HERBARYUM TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
261
|
TBB-140
|
BİTKİ SİSTEMATİĞİ TERMİNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
262
|
TBB-141
|
BİTKİLERDE STRES EKOLOJİSİ VE STRATEJİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
263
|
TBB-142
|
ÇAYIR MERA EKOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
264
|
TBBB-100
|
TOPRAK BİTKİ İLİŞKİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
265
|
TBBB-100
|
TOPRAK BİTKİ İLİŞKİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
266
|
TBBB-101
|
UZAKTAN ALGILAMANIN TARIMSAL UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
267
|
TBBB-101
|
UZAKTAN ALGILAMANIN TARIMSAL UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
268
|
TBBB-102
|
PROBLEMLİ TOPRAKLARIN YÖNETİMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
269
|
TBBB-102
|
PROBLEMLİ TOPRAKLARIN YÖNETİMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
270
|
TBBB-103
|
TOPRAK VE SU KORUMA MÜHENDİSLİĞİ - I
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
271
|
TBBB-104
|
UYGULAMALI İLERİ TOPRAK FİZİĞİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
272
|
TBBB-104
|
İLERİ TOPRAK KİMYASI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
273
|
TBBB-105
|
TOPRAKTA KONVEKTİF ISI TAŞINIMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
274
|
TBBB-106
|
TOPRAK BİYOKİMYASAL PROSESLERİNİN KİNETİĞİ VE TERMODİNAMİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
275
|
TBBB-107
|
TARIMSAL SİSTEMLERİNİN MATEMATİK MODELLENMESİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
276
|
TBBB-108
|
TOPRAK VE SU KORUMA MÜHENDİSLİĞİ - II
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
277
|
TBBB-109
|
BAĞLAYICILAR VE HİDRASYON ÖZELLİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
278
|
TBBB-110
|
TOPRAKTA KÜTLE TAŞINMASININ MODELLENMESİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
279
|
TBBB-111
|
EKOLOJİK PROSESLERİNİN MODELLENMESİNDE İLERİ KONULAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
280
|
TBBB-112
|
TOPRAK ENZİMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
281
|
TBDBM-100
|
KARBONHİDRAT METABOLİZMASI
|
Seçmeli
|
3
|
3
|
0
|
6
|
282
|
TBG-101
|
BİLİM - EĞİTİM ETİK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
283
|
TBG-116
|
KARASAL BİTKİ EKOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
284
|
TEB-100
|
TARIM İŞLETMELERİNİN EKONOMİK ANALİZLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
285
|
TEB-100
|
TARIM İŞLETMELERİNİN EKONOMİK ANALİZLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
286
|
TEB-101
|
GIDA SANAYİ İŞLETMELERİNİN ANALİZLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
287
|
TEB-101
|
GIDA SANAYİ İŞLETMELERİNİN ANALİZLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
288
|
TEB-102
|
TARIMDA İLETİŞİM VE GAZETECİLİK
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
289
|
TEB-102
|
TARIMDA İLETİŞİM VE GAZETECİLİK
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
290
|
TEB-103
|
TARIM ÜRÜNLERİNİN DIŞ TİCARET POLİTİKALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
291
|
TEB-103
|
TARIM ÜRÜNLERİNİN DIŞ TİCARET POLİTİKALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
292
|
TEB-104
|
ORGANİK TARIM ÜRÜNLERİ EKONOMİSİ VE PAZARLAMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
293
|
TEB-104
|
ORGANİK TARIM ÜRÜNLERİ EKONOMİSİ VE PAZARLAMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
294
|
TEB-105
|
TARIM ÜRÜNLERİ MALİYET ANALİZLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
295
|
TEB-106
|
TARIMSAL TAŞINMAZLARA DEĞER BELİRLEME YÖNTEM VE UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
296
|
TEB-106
|
TARIMSAL TAŞINMAZLARA DEĞER BELİRLEME YÖNTEM VE UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
297
|
TEB-107
|
ÇİFTLİK YÖNETİMİ VE PLANLAMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
298
|
TEB-108
|
KIRSAL KALKINMA MODELLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
299
|
TEB-109
|
ÜRETİM VE TÜKETİM EKONOMİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
300
|
ZTB-100
|
DENEME PLANLAMASI VE İSTATİKSEL PAKET PROGRAM UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
301
|
ZTB-100
|
DENEME PLANLAMASI VE İSTATİKSEL PAKET PROGRAM UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
302
|
ZTB-102
|
SPSS İLE İSTATİSTİK
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
303
|
ZTB-102
|
SPSS İLE İSTATİSTİK
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
304
|
ZTB-103
|
SAS İLE İSTATİSTİK
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
305
|
ZTB-103
|
SAS İLE İSTATİSTİK
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
306
|
ZTB-104
|
ÇİFTLİK HAYVANLARI EKOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
307
|
ZTB-104
|
ÇİFTLİK HAYVANLARI EKOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
308
|
ZTB-105
|
ÇİFTLİK HAYVANLARINDA ÜREME TEKNOLOJİLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
309
|
ZTB-105
|
ÇİFTLİK HAYVANLARINDA ÜREME TEKNOLOJİLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
310
|
ZTB-107
|
SAS VE SPSS PROGRAMLARI İLE TEMEL İSTATİSTİK
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
311
|
ZTB-107
|
SAS VE SPSS PROGRAMLARI İLE TEMEL İSTATİSTİK
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
312
|
ZTB-108
|
ÇİFTLİK HAYVANLARINDA BESLENMEYE BAĞLI METABOLİK BOZUKLUKLAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
313
|
ZTB-109
|
ORGANİK SIĞIRCILIK ÜRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
314
|
ZTB-110
|
ÜREME ENDOKRİNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
315
|
ZTB-111
|
DENEY TASARIMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
316
|
ZTB-112
|
SPSS-II
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
317
|
ZTB-113
|
İN VİVO VE İN VİTRO SİNDİRİM DENEME TEKNİKLERİ VE YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
318
|
ZTB-114
|
SÜT İNEKLERİNDE RASYON HAZIRLAMA TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
319
|
ZTB-115
|
RUMİNANTLARDA VİTAMİN VE MİNERAL METABOLİZMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
320
|
ZTG-110
|
DENEME PLANLARI VE VERİ ANALİZ YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|