1
|
2023-ETİK
|
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİM ETİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
2
|
AÜBBB-100
|
MEYVE AĞAÇLARININ DÖLLENME BİYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
3
|
AÜBKB-100
|
MİKROBİAL ÜRETİM TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
4
|
AÜBKB-101
|
MİKOLOJİ VE LABAROTUAR YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
5
|
AÜBKB-102
|
SU İÇİ BİTKİLERİ VE MÜCADELESİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
6
|
AÜBKB-103
|
YABANCI OTLARDA ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
7
|
AÜBKB-104
|
SÜS BİTKİLERİ ZARARLILARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
8
|
AÜBKB-105
|
YABANCI OTLARIN BİYOLOJİK MÜCADELESİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
9
|
AÜBKB-106
|
ENTOMOLOJİ LABORATUAR YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
10
|
AÜBKB-107
|
EKONOMİK ENTOMOLOJİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
11
|
AÜBKB-108
|
ENTEGRE ZARARLI YÖNETİMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
12
|
AÜBKB-109
|
BİTKİ HORMONLARI VE UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
13
|
AÜBKB-110
|
FUNGUSLARLA BİYOTEKNOLOJİK UYGULAMALAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
14
|
AÜBKB-111
|
MİKOLOJİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
15
|
AÜBKB-112
|
BÖCEK TOKSİKOLOJİSİ VE İNSEKTİSİTLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
16
|
AÜBKB-113
|
UÇUCU YAĞ VE EKSTRELERİN TARIMDA KULLANIMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
17
|
AÜBKB-114
|
BİTKİ HASTALIKLARI FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
18
|
AÜTBBB-103
|
TOPRAK SU İLŞKİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
19
|
AÜTBBB-104
|
BİTKİ BESLEMENİN TEMEL ESASLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
20
|
AÜTBBB-106
|
TOPRAK BİTKİ ANALİZLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
21
|
AÜTEB-102
|
TARIM EKONOMİSİ BİLİMİNDE ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
22
|
AÜTEB-105
|
ÜRETİM VE TÜKETİM EKONOMİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
23
|
AÜZTB-103
|
DENEME PLANLARI VE VERİ ANALİZ YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
24
|
BAB-23-100
|
ASMA FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
25
|
BAB-23-102
|
BAHÇE BİTKİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİNİN TEMEL ESASLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
26
|
BAB-23-104
|
BAHÇE BİTKİLERİNDE EKOLOJİK ESASLAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
27
|
BAB-23-106
|
BAHÇE BİTKİLERİNDE STRES
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
28
|
BAB-23-107
|
BAHÇE BİTKİLERİNİN BİYOLOJİK VE FİZYOLOJİK ESASLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
29
|
BAB-23-108
|
BAHÇE BİTKİLERİNİN DEPOLANMASI VE HASAT SONRASI FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
30
|
BAB-23-111
|
BİYOÇEŞİTLİLİK VE SEBZE GEN KAYNAKLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
31
|
BAB-23-113
|
EGZOTİK MEYVE TÜRLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
32
|
BAB-23-114
|
EGZOTİK SEBZELER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
33
|
BAB-23-116
|
İYİ TARIM UYGULAMALARI EUREP GAP GLOBAL GAP
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
34
|
BAB-23-117
|
KÜLTÜRÜ YAPILAN YENİLEBİLİR MANTAR TÜRLERİ VE YETİŞTİRME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
35
|
BAB-23-118
|
KÜRESEL ISINMANIN BAHÇE BİTKİLERİ YETŞTİRİCİLİĞİNE ETKİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
36
|
BAB-23-119
|
KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ SÜRECİNİN BAHÇE BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
37
|
BAB-23-122
|
MEYVE GENETİK KAYNAKLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
38
|
BAB-23-126
|
MEYVECİLİKTE ANAÇ KULLANIMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
39
|
BAB-23-131
|
ORGANİK SEBZE YETİŞTİRİCİLİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
40
|
BAB-23-132
|
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVE TÜRLERİ ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
41
|
BAB-23-136
|
SEBZE ISLAHININ PRENSİPLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
42
|
BAB-23-137
|
SEBZE TOHUM DEPOLAMA İLKELERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
43
|
BAB-23-139
|
SEBZE TOHUMLUKLARININ KONTROL VE SERTİFİKASYONU
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
44
|
BAB-23-142
|
SEBZECİLİKTE İYİ TARIM UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
45
|
BAB-23-143
|
SEBZELERDE FİDE ÜRETİM TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
46
|
BAB-23-144
|
SEBZELERDE FİZYOLOJİK BOZUKLUKLAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
47
|
BAB-23-145
|
SERT KABUKLU MEYVE TÜRLERİ ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
48
|
BAB-23-146
|
SERT KABUKLU MEYVE TÜRLERİNDE KULLANILAN ANAÇLAR VE ÜRETİMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
49
|
BAB-23-147
|
SICAK İKLİM SEBZE TÜRLERİ ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
50
|
BAB-23-148
|
STANDART VE F1 HİBRİT TOHUMCULUK TEKNİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
51
|
BAB-23-151
|
ÜZÜMSÜ MEYVE ÜRETİMİNDE İYİ TARIM UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
52
|
BB-199
|
ÖRTÜ ALTI ÖZEL YETİŞTİRME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
53
|
BKB-101
|
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ALTINDA YABANCI OTLAR VE YABANCI OT MÜCADELESİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
54
|
BKB-102
|
ORMAN VE MERALARDA İSTİLACI YABANCI TÜRLER
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
55
|
BKB-103
|
YABANCI OT VE İSTİLACI BİTKİ BİYOLOJİSİ VE FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
56
|
BKB-104
|
ENTOMOLOJİDE DENEME TEKNİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
57
|
BKB-109
|
TARLA BİTKİLERİNDE YABANCI OT MÜCADELESİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
58
|
BKB-112
|
YABANCI OTLARDA HERBİSİTLERE DAYANIKLILIK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
59
|
BKO-23-100
|
FİTOBAKTERİYOLOJİ LABORATUAR TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
60
|
BKO-23-101
|
ZEHİRLİ YABANCI OTLAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
61
|
BKO-23-103
|
BİTKİ HASTALIKLARI FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
62
|
BKO-23-104
|
BİTKİLERDE HASTALIKLARA KARŞI DAYANIKLILIK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
63
|
BKO-23-105
|
ENTOMOLOJİDE ÖRNEKLEME YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
64
|
BSM-23-100
|
EKİM TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
65
|
BSM-23-101
|
TOPRAK İŞLEME ALET VE MAKİNALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
66
|
BSM-23-102
|
DRENAJ MÜHENDİSLİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
67
|
BSM-23-103
|
TARLA BİTKİLERİNİN SULANMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
68
|
BSM-23-104
|
BAHÇE BİTKİLERİNİN SULANMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
69
|
BSM-23-105
|
ÇELİK SİLOLOR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
70
|
BSM-23-106
|
HAYVANSAL ÜRETİM YAPILARINDA ÇEVRE DENETİMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
71
|
BSM-23-107
|
TARIMSAL MEKANİZASYONDA İŞ ETÜDÜ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
72
|
BSM-23-108
|
TARIM MAKİNALARI VE DENEY İLKELERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
73
|
BSM-23-109
|
TARIMSAL ÜRÜNLERİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
74
|
BSM-23-110
|
SÜT SAĞIM MEKANİZASYONU VE SÜT İŞLEME MEKANİZASYONU
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
75
|
BSM-23-111
|
TARIMSAL ÜRÜNLERİN KURUTMA TEKNİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
76
|
BSM-23-112
|
MİNERAL GÜBRE DAĞITMA MAKİNALARI VE KALİBRASYONU
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
77
|
BSM-23-113
|
TARLA BİTKİLERİNİN VE BAHÇE BİTKİLERİNİN SULANMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
78
|
BSM-23-114
|
ANIZA DOĞRUDAN EKİM UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
79
|
BSM-23-115
|
BİLGİSAYAR DESTEKLİ ÇİZİM
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
80
|
BSM-23-116
|
BİYOKÜTLE ENERJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
81
|
BSM-23-117
|
HASSAS TARIM TEKNOLOJİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
82
|
EEM-23-104
|
ELEKTRİK ENERJİ SİSTEMLERİNİN ANALİZİ/
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
83
|
EEM-23-106
|
ELEKTRİK GÜÇ SİSTEMLERİNDE AŞIRI GERİLİMLER VE BUNLARA KARŞI KORUMA
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
84
|
EEM-23-114
|
GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİNİN ELEKTRİKSEL KAVRAMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
85
|
EEM-23-119
|
İNCE FİLM BÜYÜTME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
86
|
EEM-23-128
|
OPTOELEKTRONİK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
87
|
GIM-23-101
|
BESLENME BİYOKİMYASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
88
|
GIM-23-107
|
ENZİM TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
89
|
GIM-23-109
|
ET MİKROBİYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
90
|
GIM-23-110
|
ET VE ET ÜRÜNLERİ ANALİZİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
91
|
GIM-23-111
|
FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
92
|
GIM-23-114
|
GIDA BULAŞANLARI VE TOKSİKOLOJİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
93
|
GIM-23-116
|
GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
94
|
GIM-23-119
|
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE YENİ TEKNOLOJİLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
95
|
GIM-23-122
|
GIDA SANAYİNDE MİKROBİYOLOJİ VE UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
96
|
GIM-23-130
|
İLERİ GIDA ANALİZLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
97
|
GIM-23-131
|
İLERİ GIDA KİMYASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
98
|
GIM-23-133
|
KARBONHİDRATLARIN BİYOKİMYASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
99
|
GIM-23-136
|
LAKTİK ASİT FERMENTASYONU
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
100
|
GIM-23-139
|
MİKROBİYAL GENETİK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
101
|
GIM-23-147
|
PROTEİN SAFLAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
102
|
GIM-23-152
|
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ FİZİK VE KİMYASI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
103
|
GIM-23-153
|
TAHIL DEPOLAMANIN ESASLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
104
|
GIM-23-154
|
TAHILLARIN GIDALARA İŞLENMESİNDEKİ TEMEL PRENSİPLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
105
|
GIM-23-156
|
UNLU MAMULLERDE PROBLEMLER VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
106
|
GIM-23-157
|
YAĞ KİMYASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
107
|
GIM-23-213
|
GIDA BİYOKİMYASI - II
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
108
|
İMG-107
|
İLERİ MÜHENDİSLİK MATEMATİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
109
|
İNM-23-102
|
ARITMA TESİSLERİNİN TASARIMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
110
|
İNM-23-113
|
DERİN TEMELLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
111
|
İNM-23-116
|
GEOTEKNİK MÜHENDİSLİĞİNDE ARAZİ DENEYLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
112
|
İNM-23-119
|
HİDROKLİMATOLOJİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
113
|
İNM-23-130
|
KAMU ALTYAPI PROJELERİNİN YÖNETİMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
114
|
İNM-23-142
|
SU KAYNAKLI ENERJİ ÜRETİM SİSTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
115
|
İNM-23-152
|
YERALTI SUYU HİDROLİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
116
|
İNM-23-154
|
YÖNETİM MATEMATİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
117
|
TAB-23-107
|
BİTKİ BİYOTEKNOLOJİSİ VE GENETİK MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
118
|
TAB-23-112
|
BİTKİ İÇERİKLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN ENSTİRÜMENTAL ANALİZ TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
119
|
TAB-23-113
|
BİTKİ SİSTEMATİĞİ TERMİNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
120
|
TAB-23-115
|
BİTKİLERDE STRES EKOLOJİSİ VE STRATEJİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
121
|
TAB-23-120
|
ÇALI VEJETASYONLARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
122
|
TAB-23-123
|
ÇAYIR MERA BİTKİ TOPLULUKLARININ ÖZELLİKLERİ VE ÖLÇÜM YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
123
|
TAB-23-125
|
ÇAYIR MERA TESİSİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
124
|
TAB-23-126
|
ÇAYIR MERALARDA YABANCI OT PROBLEMİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
125
|
TAB-23-127
|
ÇAYIR VE MERALARDA VERİMLİLİĞİN DOĞAL YOLLARLA ARTTIRILMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
126
|
TAB-23-137
|
HERBARYUM TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
127
|
TAB-23-142
|
KEYF BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
128
|
TAB-23-144
|
LİF BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRİCİLİK VE ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
129
|
TAB-23-147
|
MERA BİTKİLERİNİN FİZYOLOJİK ESASLARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
130
|
TAB-23-148
|
MERA HAYVAN İLİŞKİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
131
|
TAB-23-149
|
MERA ISLAHININ TEKNİK ESASLARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
132
|
TAB-23-153
|
NİŞASTA VE ŞEKER BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME VE ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
133
|
TAB-23-155
|
ÖZEL YEM BİTKİLERİ ISLAHI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
134
|
TAB-23-158
|
SİLAJ BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
135
|
TAB-23-160
|
TAHIL VE BAKLAGİL TOHUMLUK TEKNİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
136
|
TAB-23-166
|
TARLA DENEME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
137
|
TAB-23-172
|
VEJETASYON ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
138
|
TAB-23-176
|
YEM BİTKİLERİ DEĞERLENDİRME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
139
|
TAB-23-178
|
YEM BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
140
|
TAB-23-179
|
YEM BİTKİLERİNDE KALİTE
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
141
|
TAB-23-181
|
YEM BİTKİLERİNDE TOHUMLUK ÜRETİMİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
142
|
TAB-23-182
|
YEMEKLİK TANE BAKLAGİLLER ÖZEL YETİŞTİRİCİLİĞİ VE ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
143
|
TAB-23-183
|
YEŞİL ALAN TESİSİNİN ESASLARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
144
|
TAB-23-246
|
MELEZLEME TEKNİĞİ - II
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
145
|
TAE-23-100
|
AB TARIM MUHASEBESİ VERİ AĞI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
146
|
TAE-23-104
|
ÇİFTLİK YÖNETİMİ VE PLANLAMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
147
|
TAE-23-105
|
EKONOMETRİK ANALİZLERE GİRİŞ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
148
|
TAE-23-109
|
GIDA SANAYİ İŞLETMELERİNİN ANALİZLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
149
|
TAE-23-118
|
ORGANİK TARIM ÜRÜNLERİ EKONOMİSİ VE PAZARLAMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
150
|
TAE-23-127
|
TARIM İŞLETMELERİNİN EKONOMİK ANALİZLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
151
|
TAE-23-128
|
TARIM MUHASEBESİ VERİ AĞI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
152
|
TAE-23-129
|
TARIM ÜRÜNLERİ MALİYET ANALİZLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
153
|
TAE-23-131
|
TARIM ÜRÜNLERİNİN DIŞ TİCARET POLİTİKALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
154
|
TAE-23-132
|
TARIMDA İLETİŞİM VE GAZETECİLİK
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
155
|
TAE-23-134
|
TARIMSAL DEĞER BİÇME YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
156
|
TAE-23-135
|
TARIMSAL FİNANSMAN VE RİSK YÖNETİMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
157
|
TAE-23-137
|
TARIMSAL İŞLETMELERİN EKONOMİK ANALİZİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
158
|
TAE-23-138
|
TARIMSAL ÖRGÜTLENME VE KOOPERATİFÇİLİK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
159
|
TAE-23-139
|
TARIMSAL TAŞINMAZLARA DEĞER BELİRLEME YÖNTEM VE UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
160
|
TAE-23-140
|
TARIMSAL TİCARET POLİTİKASI ANALİZLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
161
|
TAE-23-141
|
TARIMSAL ÜRÜNLERİN PAZARLANMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
162
|
TAE-23-145
|
UYGULAMALI TARIMSAL PAZARLAMA ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
163
|
TBB-102
|
BİLİM-EĞİTİM ETİK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
164
|
TBB-142
|
ÇAYIR MERA EKOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
165
|
TBB-23-113
|
BAĞLAYICILAR VE HİDRASYON ÖZELLİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
166
|
TBB-23-116
|
EKOLOJİK PROSESLERİNİN MODELLENMESİNDE İLERİ KONULAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
167
|
TBB-23-117
|
EROZYON (AŞINIM) TAHMİNİ TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
168
|
TBB-23-119
|
ETÜT HARİTALAMA VE ARAZİ DEĞERLENDİRMESİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
169
|
TBB-23-120
|
GÜBRE ANALİZLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
170
|
TBB-23-124
|
İLERİ ZİRAİ METEOROLOJİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
171
|
TBB-23-126
|
PROBLEMLİ TOPRAKLARIN YÖNETİMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
172
|
TBB-23-130
|
TARIMSAL SİSTEMLERİNİN MATEMATİK MODELLENMESİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
173
|
TBB-23-134
|
TOPRAK BİTKİ İLİŞKİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
174
|
TBB-23-135
|
TOPRAK BİYOKİMYASAL PROSESLERİNİN KİNETİĞİ VE TERMODİNAMİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
175
|
TBB-23-137
|
TOPRAK ENZİMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
176
|
TBB-23-140
|
TOPRAK MİKROBİYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
177
|
TBB-23-145
|
TOPRAK TAVRININ ESASLARI : TOPRAK İŞLEME
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
178
|
TBB-23-146
|
TOPRAK VE SU KORUMA MÜHENDİSLİĞİ - I
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
179
|
TBB-23-148
|
TOPRAKTA KONVEKTİF ISI TAŞINIMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
180
|
TBB-23-149
|
TOPRAKTA KÜTLE TAŞINMASININ MODELLENMESİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
181
|
TBB-23-150
|
UYGULAMALI İLERİ TOPRAK FİZİĞİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
182
|
TBB-23-151
|
UZAKTAN ALGILAMANIN TARIMSAL UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
183
|
TBB-23-246
|
TOPRAK VE SU KORUMA MÜHENDİSLİĞİ - II
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
184
|
TBB-801
|
UZMANLIK ALAN DERSİ
|
Seçmeli
|
8
|
0
|
0
|
0
|
185
|
TBB-802
|
UZMANLIK ALAN DERSİ
|
Seçmeli
|
8
|
0
|
0
|
0
|
186
|
TBB-803
|
UZMANLIK ALAN DERSİ
|
Seçmeli
|
8
|
0
|
0
|
0
|
187
|
TBB-804
|
UZMANLIK ALAN DERSİ
|
Seçmeli
|
8
|
0
|
0
|
0
|
188
|
TBİ-22-103
|
HERBİSİTLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
189
|
TBİ-23-161
|
MEYVE ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
190
|
TBİ-23-167
|
MOLEKÜLER MARKÖR TEKNİKLERİNİN BİTKİ ISLAHINDA KULLANIMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
191
|
TBİ-23-170
|
ORGANİK TARIM VE GENEL PRENSİPLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
192
|
TBİ-24-100
|
BÖCEKLERDE PREPARAT YAPMA TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
193
|
TEB-108
|
KIRSAL KALKINMA MODELLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
194
|
TEB-109
|
ÜRETİM VE TÜKETİM EKONOMİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
195
|
ZOO-23-129
|
BUZAĞI YETİŞTİRME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
196
|
ZOO-23-130
|
ÇİFTLİK HAYVANLARI EKOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
197
|
ZOO-23-131
|
ÇİFTLİK HAYVANLARINDA BESLENMEYE BAĞLI METABOLİK BOZUKLUKLAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
198
|
ZOO-23-132
|
ÇİFTLİK HAYVANLARINDA KARKAS DEĞERLENDİRME YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
199
|
ZOO-23-134
|
ÇİFTLİK HAYVANLARINDA ÜREME TEKNOLOJİLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
200
|
ZOO-23-137
|
DENEME PLANLAMASI VE İSTATİKSEL PAKET PROGRAM UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
201
|
ZOO-23-139
|
DENEY TASARIMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
202
|
ZOO-23-140
|
ET SIĞIRI YETİŞTİRİCİLİĞİNDE İLERİ YÖNTEMLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
203
|
ZOO-23-145
|
HAYVAN ISLAHINDA İSTATİSTİK METOTLAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
204
|
ZOO-23-148
|
İN VİVO VE İN VİTRO SİNDİRİM DENEME TEKNİKLERİ VE YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
205
|
ZOO-23-153
|
KRİMİNALİSTİK İSTATİSTİK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
206
|
ZOO-23-157
|
ORGANİK SIĞIRCILIK ÜRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
207
|
ZOO-23-163
|
RUMİNANTLARDA VİTAMİN VE MİNERAL METABOLİZMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
208
|
ZOO-23-164
|
SAS İLE İSTATİSTİK
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
209
|
ZOO-23-165
|
SAS VE SPSS PROGRAMLARI İLE TEMEL İSTATİSTİK
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
210
|
ZOO-23-166
|
SIĞIR BESİSİ İLKELERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
211
|
ZOO-23-170
|
SPSS İLE İSTATİSTİK
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
6
|
212
|
ZOO-23-172
|
SPSS-II
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
213
|
ZOO-23-173
|
SÜT İNEKLERİNDE RASYON HAZIRLAMA TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
214
|
ZOO-23-177
|
ÜREME ENDOKRİNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
215
|
ZTB-109
|
ORGANİK SIĞIRCILIK ÜRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|