1
|
2023-ETİK
|
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİM ETİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
2
|
2023-TZLD
|
Danışmanlık (Tezli Yüksek Lisans)
|
Seçmeli
|
0
|
1
|
0
|
0
|
3
|
BYJ-23-100
|
YAĞLIK VE LİFLİK BİTKİLERDE FİZYOLOJİK UYGULAMALAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
4
|
OTİ-23-129
|
ORGANİK TARIM SİSTEMLERİ VE ÇEVRE İLİŞKİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
5
|
OTİ-23-134
|
ORGANİK TARIMDA EKİM NÖBETİ PLANLAMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
6
|
OTİ-23-135
|
ORGANİK TARIMDA KONTROL VE SERTİFİKASYON
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
7
|
OTİ-23-153
|
TARLA BİTKİLERİNDE ORGANİK YETİŞTİRİCİLİK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
8
|
TAB-23-100
|
AB VE TÜRKİYE'DE TOHUMLUK TESCİL VE SERTİFİKASYON SİSTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
9
|
TAB-23-101
|
ADLİ DNA ANALİZİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
10
|
TAB-23-102
|
AĞIR METAL HİPERAKÜMÜLATÖRÜ BİTKİLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
11
|
TAB-23-103
|
ALLELOPATİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
12
|
TAB-23-104
|
ALTERNATİF YEM BİTKİLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
13
|
TAB-23-105
|
BAKLAGİL TÜRLERİNİN PEYZAJ ALANLARINDA KULLANILMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
14
|
TAB-23-106
|
BAKLAGİLLERDE AZOT FİKSASYONU
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
15
|
TAB-23-107
|
BİTKİ BİYOTEKNOLOJİSİ VE GENETİK MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
16
|
TAB-23-108
|
BİTKİ BÜYÜME DÜZENLEYİCİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
17
|
TAB-23-109
|
BİTKİ DOKU KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
18
|
TAB-23-112
|
BİTKİ İÇERİKLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN ENSTİRÜMENTAL ANALİZ TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
19
|
TAB-23-113
|
BİTKİ SİSTEMATİĞİ TERMİNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
20
|
TAB-23-114
|
BİTKİ TAKSONOMİSİNDE TEHLİKE (IUCN) VE HABİTAT (EUNIS) KODLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
21
|
TAB-23-116
|
BİTKİSEL ÜRETİM SİSTEMLERİ VE EKİM NÖBETİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
22
|
TAB-23-117
|
BİTKİ SU İLİŞKİLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
23
|
TAB-23-118
|
BİTKİSEL ÜRETİMDE STRES FAKTÖRLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
24
|
TAB-23-119
|
BOYA BİTKİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
25
|
TAB-23-120
|
ÇALI VEJETASYONLARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
26
|
TAB-23-121
|
ÇAY BİTKİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
27
|
TAB-23-122
|
ÇAYIR MERA ALANLARINDA BESİN ELEMENTLERİ DÖNGÜSÜ
|
Seçmeli
|
3
|
2
|
0
|
0
|
28
|
TAB-23-123
|
ÇAYIR MERA BİTKİ TOPLULUKLARININ ÖZELLİKLERİ VE ÖLÇÜM YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
29
|
TAB-23-124
|
ÇAYIR MERA EKOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
30
|
TAB-23-125
|
ÇAYIR MERA TESİSİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
31
|
TAB-23-126
|
ÇAYIR MERALARDA YABANCI OT PROBLEMİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
32
|
TAB-23-127
|
ÇAYIR VE MERALARDA VERİMLİLİĞİN DOĞAL YOLLARLA ARTTIRILMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
33
|
TAB-23-128
|
ÇİM BİTKİLERİ FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
2
|
1
|
0
|
0
|
34
|
TAB-23-129
|
ÇİM TESİS YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
35
|
TAB-23-130
|
ÇOK YILLIK YEM BİTKİLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
36
|
TAB-23-131
|
DOĞAL GEN KAYNAKLARI VE YÖNETİMİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
37
|
TAB-23-132
|
ENDÜSTRİ BİTKİLERİNDE STANDARDİZASYON VE DEPOLAMA TEKNİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
38
|
TAB-23-133
|
ENDÜSTRİ BİTKİLERİNDE TOHUMLUK ÜRETİM TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
39
|
TAB-23-134
|
ETNOBOTANİK ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
40
|
TAB-23-135
|
FARKLI FAMİLYALARDA YEM BİTKİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
41
|
TAB-23-136
|
GENEL ÜRÜN FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
42
|
TAB-23-137
|
HERBARYUM TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
43
|
TAB-23-138
|
İLAÇ BİTKİLERİ VE YETİŞTİRME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
44
|
TAB-23-139
|
İLERİ BİTKİ FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
45
|
TAB-23-140
|
İYİ TARIM UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
46
|
TAB-23-141
|
KARASAL BİTKİ EKOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
47
|
TAB-23-142
|
KEYF BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
48
|
TAB-23-143
|
KURU TARIM
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
49
|
TAB-23-144
|
LİF BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRİCİLİK VE ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
50
|
TAB-23-146
|
MELEZLEME TEKNİĞİ - I
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
51
|
TAB-23-147
|
MERA BİTKİLERİNİN FİZYOLOJİK ESASLARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
52
|
TAB-23-148
|
MERA HAYVAN İLİŞKİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
53
|
TAB-23-149
|
MERA ISLAHININ TEKNİK ESASLARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
54
|
TAB-23-150
|
MERA TESİSİ VE YÖNETİM TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
55
|
TAB-23-151
|
MERA TESİSİ VE YÖNETİMİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
56
|
TAB-23-152
|
MİKROBİYAL SEKONDER METABOLİTLERİN VE POLİSAKKARİTLERİN TİBBİ UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
57
|
TAB-23-153
|
NİŞASTA VE ŞEKER BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME VE ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
58
|
TAB-23-154
|
ORGANİK TARIM VE ÇEVRE
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
59
|
TAB-23-155
|
ÖZEL YEM BİTKİLERİ ISLAHI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
60
|
TAB-23-156
|
PROKARYOTLARDA GEN İFADESİNİN REGÜLASYONU
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
61
|
TAB-23-157
|
REKOMBİNANT DNA TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
62
|
TAB-23-158
|
SİLAJ BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
63
|
TAB-23-159
|
TAB - BAKLAGİL VE BUĞDAYGİL YEM BİTKİLERİ ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
2
|
0
|
0
|
64
|
TAB-23-160
|
TAHIL VE BAKLAGİL TOHUMLUK TEKNİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
65
|
TAB-23-161
|
TARLA BİTKİLERİ BİYOKİMYASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
66
|
TAB-23-162
|
TARLA BİTKİLERİ ÜRETİMİNDE VERİMLİLİK SORUNLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
67
|
TAB-23-163
|
TARLA BİTKİLERİNDE BÜYÜME VE GELİŞME FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
68
|
TAB-23-164
|
TARLA BİTKİLERİNDE DAYANIKLILIK ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
69
|
TAB-23-165
|
TARLA DENEME SONUÇLARININ YORUMLANMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
70
|
TAB-23-166
|
TARLA DENEME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
71
|
TAB-23-167
|
TARLA DENEMELERİNİN PLANLANMASI VE DEĞERLENDİRİLMESİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
72
|
TAB-23-168
|
TIBBİ BİTKİLERDE ETKEN MADDELER VE DEĞERLENDİRME ALANLARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
73
|
TAB-23-169
|
TÜRKİYE TARLA TARIMI VE SORUNLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
74
|
TAB-23-170
|
UÇUCU YAĞ BİLİMİ, TEKNOLOJİSİ VE KULLANIM ALANLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
75
|
TAB-23-171
|
UZAKTAN ALGILAMA VE ÇAYIR VE MERALARDA KULLANIMI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
76
|
TAB-23-172
|
VEJETASYON ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
77
|
TAB-23-173
|
YAĞ BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRİCİLİK VE ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
78
|
TAB-23-174
|
YAĞ BİTKİLERİ VE BİTKİSEL YAĞ BİLİM TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
79
|
TAB-23-175
|
YAĞ BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNİN FİZYOLOJİK VE EKOLOJİK ESASLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
80
|
TAB-23-176
|
YEM BİTKİLERİ DEĞERLENDİRME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
81
|
TAB-23-177
|
YEM BİTKİLERİ EKOLOJİSİ VE FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
82
|
TAB-23-178
|
YEM BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
83
|
TAB-23-179
|
YEM BİTKİLERİNDE KALİTE
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
84
|
TAB-23-180
|
YEM BİTKİLERİNDE KARIŞIK EKİM SİSTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
85
|
TAB-23-181
|
YEM BİTKİLERİNDE TOHUMLUK ÜRETİMİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
86
|
TAB-23-182
|
YEMEKLİK TANE BAKLAGİLLER ÖZEL YETİŞTİRİCİLİĞİ VE ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
87
|
TAB-23-183
|
YEŞİL ALAN TESİSİNİN ESASLARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
88
|
TAB-23-246
|
MELEZLEME TEKNİĞİ - II
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
89
|
TAB-24-100
|
LİF BİTKİLERİNDE ÜRETİM VE MUKAVEMET TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
90
|
TBİ-23-154
|
HALOFİT YEM BİTKİLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
91
|
TBİ-23-157
|
KİNOA TARIMI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
92
|
TBİ-23-191
|
YEM BİTKİLERİNİN BESLEME DEĞERİ VE OT KALİTESİNE ETKİLİ FAKTÖRLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|