Doktora Programları
Yüksek Lisans Programları
Lisans Programları
Önlisans Programları
 
Doktora Programları

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü - TARLA BİTKİLERİ - Doktora



Program Tanımları
Kuruluş
Kazanılan Derece
Derecenin Düzeyi (Ön Lisans , Lisans, Yüksek Lisans, Doktora)
Doktora
Kabul ve Kayıt Koşulları
Önceki Öğrenmenin (formal, in-formal, non-formal) Tanınması Hakkında Kurallar
Yeterlilik Koşulları ve Kuralları
Program Profili
Mezunların İstihdam Profilleri (örneklerle)
Üst Derece Programlarına Geçiş
Sınavlar, Ölçme ve Değerlendirme
Mezuniyet Koşulları
Çalışma Şekli (Tam Zamanlı, e-öğrenme )
-
Adres ve İletişim Bilgileri (Program Başkanı, AKTS/DS Koordinatörü)
Bölüm Olanakları

Program Çıktıları

Müfredat
D : Ders U: Uygulama L: Laboratuvar
1. Dönem
No Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
1 2023-SDG-GÜZ GÜZ DÖNEMİ SEÇMELİ DERS GRUBU Seçmeli - - - 0
2 2023-SMNR SEMİNER Zorunlu 0 0 0 0
3 2023-UAD1 UZMANLIK ALAN DERSİ - I Zorunlu 0 0 0 0
Toplam 0 0 0 0
 
2. Dönem
No Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
1 2023-SDG-BHR BAHAR DÖNEMİ SEÇMELİ DERS GRUBU Seçmeli - - - 0
2 2023-SMNR SEMİNER Zorunlu 0 0 0 0
3 2023-UAD2 UZMANLIK ALAN DERSİ - II Zorunlu 0 0 0 0
Toplam 0 0 0 0
 
3. Dönem
No Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
1 2023-TÖDR TEZ ÖNERİSİ Zorunlu 0 0 0 0
2 2023-UAD3 UZMANLIK ALAN DERSİ - III Zorunlu 0 0 0 0
3 2023-YTRLK YETERLİLİK SINAVI Zorunlu 0 0 0 0
Toplam 0 0 0 0
 
4. Dönem
No Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
1 2023-TİK1 TEZ İZLEME KOMİTESİ RAPORU Zorunlu 0 0 0 0
2 2023-TÖDR TEZ ÖNERİSİ Zorunlu 0 0 0 0
3 2023-UAD4 UZMANLIK ALAN DERSİ - IV Zorunlu 0 0 0 0
4 2023-YTRLK YETERLİLİK SINAVI Zorunlu 0 0 0 0
Toplam 0 0 0 0
 
5. Dönem
No Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
1 2023-TİK2 TEZ İZLEME KOMİTESİ RAPORU Zorunlu 0 0 0 0
2 2023-UAD5 UZMANLIK ALAN DERSİ - V Zorunlu 0 0 0 0
Toplam 0 0 0 0
 
6. Dönem
No Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
1 2023-TİK3 TEZ İZLEME KOMİTESİ RAPORU Zorunlu 0 0 0 0
2 2023-UAD6 UZMANLIK ALAN DERSİ - VI Zorunlu 0 0 0 0
Toplam 0 0 0 0
 
7. Dönem
No Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
1 2023-TEZ TEZ Zorunlu 0 0 0 0
2 2023-UAD7 UZMANLIK ALAN DERSİ - VII Zorunlu 0 0 0 0
Toplam 0 0 0 0
 
8. Dönem
No Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
1 2023-TEZ TEZ Zorunlu 0 0 0 0
2 2023-UAD8 UZMANLIK ALAN DERSİ - VIII Zorunlu 0 0 0 0
Toplam 0 0 0 0
 
GÜZ DÖNEMİ SEÇMELİ DERS GRUBU
No Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
1 2023-ETİK BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİM ETİĞİ Seçmeli 3 0 0 0
2 2023-TZLD Danışmanlık (Tezli Yüksek Lisans) Seçmeli 0 1 0 0
3 OTİ-23-129 ORGANİK TARIM SİSTEMLERİ VE ÇEVRE İLİŞKİLERİ Seçmeli 3 0 0 0
4 OTİ-23-134 ORGANİK TARIMDA EKİM NÖBETİ PLANLAMASI Seçmeli 3 0 0 0
5 OTİ-23-135 ORGANİK TARIMDA KONTROL VE SERTİFİKASYON Seçmeli 3 0 0 0
6 OTİ-23-153 TARLA BİTKİLERİNDE ORGANİK YETİŞTİRİCİLİK Seçmeli 3 0 0 0
7 TAB-23-100 AB VE TÜRKİYE'DE TOHUMLUK TESCİL VE SERTİFİKASYON SİSTEMLERİ Seçmeli 3 0 0 0
8 TAB-23-101 ADLİ DNA ANALİZİ Seçmeli 3 0 0 0
9 TAB-23-102 AĞIR METAL HİPERAKÜMÜLATÖRÜ BİTKİLER Seçmeli 3 0 0 0
10 TAB-23-103 ALLELOPATİ Seçmeli 3 0 0 0
11 TAB-23-104 ALTERNATİF YEM BİTKİLERİ Seçmeli 2 2 0 0
12 TAB-23-105 BAKLAGİL TÜRLERİNİN PEYZAJ ALANLARINDA KULLANILMASI Seçmeli 3 0 0 0
13 TAB-23-106 BAKLAGİLLERDE AZOT FİKSASYONU Seçmeli 3 0 0 0
14 TAB-23-107 BİTKİ BİYOTEKNOLOJİSİ VE GENETİK MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI Seçmeli 2 2 0 0
15 TAB-23-108 BİTKİ BÜYÜME DÜZENLEYİCİLERİ Seçmeli 3 0 0 0
16 TAB-23-109 BİTKİ DOKU KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI Seçmeli 2 2 0 0
17 TAB-23-112 BİTKİ İÇERİKLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN ENSTİRÜMENTAL ANALİZ TEKNİKLERİ Seçmeli 2 2 0 0
18 TAB-23-113 BİTKİ SİSTEMATİĞİ TERMİNOLOJİSİ Seçmeli 3 0 0 0
19 TAB-23-114 BİTKİ TAKSONOMİSİNDE TEHLİKE (IUCN) VE HABİTAT (EUNIS) KODLARI Seçmeli 3 0 0 0
20 TAB-23-116 BİTKİSEL ÜRETİM SİSTEMLERİ VE EKİM NÖBETİ Seçmeli 3 0 0 0
21 TAB-23-117 BİTKİ SU İLİŞKİLERİ Seçmeli 2 2 0 0
22 TAB-23-118 BİTKİSEL ÜRETİMDE STRES FAKTÖRLERİ Seçmeli 3 0 0 0
23 TAB-23-119 BOYA BİTKİLERİ Seçmeli 3 0 0 0
24 TAB-23-120 ÇALI VEJETASYONLARI Seçmeli 2 2 0 0
25 TAB-23-121 ÇAY BİTKİLERİ Seçmeli 3 0 0 0
26 TAB-23-122 ÇAYIR MERA ALANLARINDA BESİN ELEMENTLERİ DÖNGÜSÜ Seçmeli 3 2 0 0
27 TAB-23-123 ÇAYIR MERA BİTKİ TOPLULUKLARININ ÖZELLİKLERİ VE ÖLÇÜM YÖNTEMLERİ Seçmeli 2 2 0 0
28 TAB-23-124 ÇAYIR MERA EKOLOJİSİ Seçmeli 3 0 0 0
29 TAB-23-125 ÇAYIR MERA TESİSİ Seçmeli 2 2 0 0
30 TAB-23-126 ÇAYIR MERALARDA YABANCI OT PROBLEMİ Seçmeli 2 2 0 0
31 TAB-23-127 ÇAYIR VE MERALARDA VERİMLİLİĞİN DOĞAL YOLLARLA ARTTIRILMASI Seçmeli 3 0 0 0
32 TAB-23-128 ÇİM BİTKİLERİ FİZYOLOJİSİ Seçmeli 2 1 0 0
33 TAB-23-129 ÇİM TESİS YÖNTEMLERİ Seçmeli 3 0 0 0
34 TAB-23-130 ÇOK YILLIK YEM BİTKİLERİ Seçmeli 2 2 0 0
35 TAB-23-131 DOĞAL GEN KAYNAKLARI VE YÖNETİMİ Seçmeli 2 2 0 0
36 TAB-23-132 ENDÜSTRİ BİTKİLERİNDE STANDARDİZASYON VE DEPOLAMA TEKNİĞİ Seçmeli 3 0 0 0
37 TAB-23-133 ENDÜSTRİ BİTKİLERİNDE TOHUMLUK ÜRETİM TEKNİKLERİ Seçmeli 2 2 0 0
38 TAB-23-134 ETNOBOTANİK ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ Seçmeli 3 0 0 0
39 TAB-23-135 FARKLI FAMİLYALARDA YEM BİTKİLERİ Seçmeli 3 0 0 0
40 TAB-23-136 GENEL ÜRÜN FİZYOLOJİSİ Seçmeli 3 0 0 0
41 TAB-23-137 HERBARYUM TEKNİKLERİ Seçmeli 3 0 0 0
42 TAB-23-138 İLAÇ BİTKİLERİ VE YETİŞTİRME TEKNİKLERİ Seçmeli 2 2 0 0
43 TAB-23-139 İLERİ BİTKİ FİZYOLOJİSİ Seçmeli 3 0 0 0
44 TAB-23-140 İYİ TARIM UYGULAMALARI Seçmeli 3 0 0 0
45 TAB-23-141 KARASAL BİTKİ EKOLOJİSİ Seçmeli 2 2 0 0
46 TAB-23-142 KEYF BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME TEKNİKLERİ Seçmeli 2 2 0 0
47 TAB-23-143 KURU TARIM Seçmeli 3 0 0 0
48 TAB-23-144 LİF BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRİCİLİK VE ISLAHI Seçmeli 3 0 0 0
49 TAB-23-146 MELEZLEME TEKNİĞİ - I Seçmeli 3 0 0 0
50 TAB-23-147 MERA BİTKİLERİNİN FİZYOLOJİK ESASLARI Seçmeli 2 2 0 0
51 TAB-23-148 MERA HAYVAN İLİŞKİLERİ Seçmeli 3 0 0 0
52 TAB-23-149 MERA ISLAHININ TEKNİK ESASLARI Seçmeli 2 2 0 0
53 TAB-23-150 MERA TESİSİ VE YÖNETİM TEKNİKLERİ Seçmeli 3 0 0 0
54 TAB-23-151 MERA TESİSİ VE YÖNETİMİ Seçmeli 2 2 0 0
55 TAB-23-152 MİKROBİYAL SEKONDER METABOLİTLERİN VE POLİSAKKARİTLERİN TİBBİ UYGULAMALARI Seçmeli 3 0 0 0
56 TAB-23-153 NİŞASTA VE ŞEKER BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME VE ISLAHI Seçmeli 3 0 0 0
57 TAB-23-154 ORGANİK TARIM VE ÇEVRE Seçmeli 3 0 0 0
58 TAB-23-155 ÖZEL YEM BİTKİLERİ ISLAHI Seçmeli 2 2 0 0
59 TAB-23-156 PROKARYOTLARDA GEN İFADESİNİN REGÜLASYONU Seçmeli 3 0 0 0
60 TAB-23-157 REKOMBİNANT DNA TEKNOLOJİSİ Seçmeli 3 0 0 0
61 TAB-23-158 SİLAJ BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 2 0 0
62 TAB-23-159 TAB - BAKLAGİL VE BUĞDAYGİL YEM BİTKİLERİ ISLAHI Seçmeli 3 2 0 0
63 TAB-23-160 TAHIL VE BAKLAGİL TOHUMLUK TEKNİĞİ Seçmeli 3 0 0 0
64 TAB-23-161 TARLA BİTKİLERİ BİYOKİMYASI Seçmeli 3 0 0 0
65 TAB-23-162 TARLA BİTKİLERİ ÜRETİMİNDE VERİMLİLİK SORUNLARI Seçmeli 3 0 0 0
66 TAB-23-163 TARLA BİTKİLERİNDE BÜYÜME VE GELİŞME FİZYOLOJİSİ Seçmeli 3 0 0 0
67 TAB-23-164 TARLA BİTKİLERİNDE DAYANIKLILIK ISLAHI Seçmeli 3 0 0 0
68 TAB-23-165 TARLA DENEME SONUÇLARININ YORUMLANMASI Seçmeli 3 0 0 0
69 TAB-23-166 TARLA DENEME TEKNİKLERİ Seçmeli 2 2 0 0
70 TAB-23-167 TARLA DENEMELERİNİN PLANLANMASI VE DEĞERLENDİRİLMESİ Seçmeli 3 0 0 0
71 TAB-23-168 TIBBİ BİTKİLERDE ETKEN MADDELER VE DEĞERLENDİRME ALANLARI Seçmeli 2 2 0 0
72 TAB-23-169 TÜRKİYE TARLA TARIMI VE SORUNLARI Seçmeli 3 0 0 0
73 TAB-23-170 UÇUCU YAĞ BİLİMİ, TEKNOLOJİSİ VE KULLANIM ALANLARI Seçmeli 3 0 0 0
74 TAB-23-171 UZAKTAN ALGILAMA VE ÇAYIR VE MERALARDA KULLANIMI Seçmeli 2 2 0 0
75 TAB-23-172 VEJETASYON ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME Seçmeli 2 2 0 0
76 TAB-23-173 YAĞ BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRİCİLİK VE ISLAHI Seçmeli 3 0 0 0
77 TAB-23-174 YAĞ BİTKİLERİ VE BİTKİSEL YAĞ BİLİM TEKNOLOJİSİ Seçmeli 2 2 0 0
78 TAB-23-175 YAĞ BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNİN FİZYOLOJİK VE EKOLOJİK ESASLARI Seçmeli 3 0 0 0
79 TAB-23-176 YEM BİTKİLERİ DEĞERLENDİRME TEKNİKLERİ Seçmeli 2 2 0 0
80 TAB-23-177 YEM BİTKİLERİ EKOLOJİSİ VE FİZYOLOJİSİ Seçmeli 3 0 0 0
81 TAB-23-178 YEM BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME TEKNİKLERİ Seçmeli 2 2 0 0
82 TAB-23-179 YEM BİTKİLERİNDE KALİTE Seçmeli 2 2 0 0
83 TAB-23-180 YEM BİTKİLERİNDE KARIŞIK EKİM SİSTEMLERİ Seçmeli 3 0 0 0
84 TAB-23-181 YEM BİTKİLERİNDE TOHUMLUK ÜRETİMİ Seçmeli 2 2 0 0
85 TAB-23-182 YEMEKLİK TANE BAKLAGİLLER ÖZEL YETİŞTİRİCİLİĞİ VE ISLAHI Seçmeli 3 0 0 0
86 TAB-23-183 YEŞİL ALAN TESİSİNİN ESASLARI Seçmeli 2 2 0 0
87 TAB-23-246 MELEZLEME TEKNİĞİ - II Seçmeli 3 0 0 0
88 TBİ-23-154 HALOFİT YEM BİTKİLERİ Seçmeli 2 2 0 0
89 TBİ-23-157 KİNOA TARIMI Seçmeli 2 2 0 0
90 TBİ-23-191 YEM BİTKİLERİNİN BESLEME DEĞERİ VE OT KALİTESİNE ETKİLİ FAKTÖRLER Seçmeli 3 0 0 0
BAHAR DÖNEMİ SEÇMELİ DERS GRUBU
No Ders Kodu Ders Adı Ders Türü D U L AKTS
1 2023-ETİK BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİM ETİĞİ Seçmeli 3 0 0 0
2 2023-TZLD Danışmanlık (Tezli Yüksek Lisans) Seçmeli 0 1 0 0
3 OTİ-23-129 ORGANİK TARIM SİSTEMLERİ VE ÇEVRE İLİŞKİLERİ Seçmeli 3 0 0 0
4 OTİ-23-134 ORGANİK TARIMDA EKİM NÖBETİ PLANLAMASI Seçmeli 3 0 0 0
5 OTİ-23-135 ORGANİK TARIMDA KONTROL VE SERTİFİKASYON Seçmeli 3 0 0 0
6 OTİ-23-153 TARLA BİTKİLERİNDE ORGANİK YETİŞTİRİCİLİK Seçmeli 3 0 0 0
7 TAB-23-100 AB VE TÜRKİYE'DE TOHUMLUK TESCİL VE SERTİFİKASYON SİSTEMLERİ Seçmeli 3 0 0 0
8 TAB-23-101 ADLİ DNA ANALİZİ Seçmeli 3 0 0 0
9 TAB-23-102 AĞIR METAL HİPERAKÜMÜLATÖRÜ BİTKİLER Seçmeli 3 0 0 0
10 TAB-23-103 ALLELOPATİ Seçmeli 3 0 0 0
11 TAB-23-104 ALTERNATİF YEM BİTKİLERİ Seçmeli 2 2 0 0
12 TAB-23-105 BAKLAGİL TÜRLERİNİN PEYZAJ ALANLARINDA KULLANILMASI Seçmeli 3 0 0 0
13 TAB-23-106 BAKLAGİLLERDE AZOT FİKSASYONU Seçmeli 3 0 0 0
14 TAB-23-107 BİTKİ BİYOTEKNOLOJİSİ VE GENETİK MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI Seçmeli 2 2 0 0
15 TAB-23-108 BİTKİ BÜYÜME DÜZENLEYİCİLERİ Seçmeli 3 0 0 0
16 TAB-23-109 BİTKİ DOKU KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI Seçmeli 2 2 0 0
17 TAB-23-112 BİTKİ İÇERİKLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN ENSTİRÜMENTAL ANALİZ TEKNİKLERİ Seçmeli 2 2 0 0
18 TAB-23-113 BİTKİ SİSTEMATİĞİ TERMİNOLOJİSİ Seçmeli 3 0 0 0
19 TAB-23-114 BİTKİ TAKSONOMİSİNDE TEHLİKE (IUCN) VE HABİTAT (EUNIS) KODLARI Seçmeli 3 0 0 0
20 TAB-23-116 BİTKİSEL ÜRETİM SİSTEMLERİ VE EKİM NÖBETİ Seçmeli 3 0 0 0
21 TAB-23-117 BİTKİ SU İLİŞKİLERİ Seçmeli 2 2 0 0
22 TAB-23-118 BİTKİSEL ÜRETİMDE STRES FAKTÖRLERİ Seçmeli 3 0 0 0
23 TAB-23-119 BOYA BİTKİLERİ Seçmeli 3 0 0 0
24 TAB-23-120 ÇALI VEJETASYONLARI Seçmeli 2 2 0 0
25 TAB-23-121 ÇAY BİTKİLERİ Seçmeli 3 0 0 0
26 TAB-23-122 ÇAYIR MERA ALANLARINDA BESİN ELEMENTLERİ DÖNGÜSÜ Seçmeli 3 2 0 0
27 TAB-23-123 ÇAYIR MERA BİTKİ TOPLULUKLARININ ÖZELLİKLERİ VE ÖLÇÜM YÖNTEMLERİ Seçmeli 2 2 0 0
28 TAB-23-124 ÇAYIR MERA EKOLOJİSİ Seçmeli 3 0 0 0
29 TAB-23-125 ÇAYIR MERA TESİSİ Seçmeli 2 2 0 0
30 TAB-23-126 ÇAYIR MERALARDA YABANCI OT PROBLEMİ Seçmeli 2 2 0 0
31 TAB-23-127 ÇAYIR VE MERALARDA VERİMLİLİĞİN DOĞAL YOLLARLA ARTTIRILMASI Seçmeli 3 0 0 0
32 TAB-23-128 ÇİM BİTKİLERİ FİZYOLOJİSİ Seçmeli 2 1 0 0
33 TAB-23-129 ÇİM TESİS YÖNTEMLERİ Seçmeli 3 0 0 0
34 TAB-23-130 ÇOK YILLIK YEM BİTKİLERİ Seçmeli 2 2 0 0
35 TAB-23-131 DOĞAL GEN KAYNAKLARI VE YÖNETİMİ Seçmeli 2 2 0 0
36 TAB-23-132 ENDÜSTRİ BİTKİLERİNDE STANDARDİZASYON VE DEPOLAMA TEKNİĞİ Seçmeli 3 0 0 0
37 TAB-23-133 ENDÜSTRİ BİTKİLERİNDE TOHUMLUK ÜRETİM TEKNİKLERİ Seçmeli 2 2 0 0
38 TAB-23-134 ETNOBOTANİK ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ Seçmeli 3 0 0 0
39 TAB-23-135 FARKLI FAMİLYALARDA YEM BİTKİLERİ Seçmeli 3 0 0 0
40 TAB-23-136 GENEL ÜRÜN FİZYOLOJİSİ Seçmeli 3 0 0 0
41 TAB-23-137 HERBARYUM TEKNİKLERİ Seçmeli 3 0 0 0
42 TAB-23-138 İLAÇ BİTKİLERİ VE YETİŞTİRME TEKNİKLERİ Seçmeli 2 2 0 0
43 TAB-23-139 İLERİ BİTKİ FİZYOLOJİSİ Seçmeli 3 0 0 0
44 TAB-23-140 İYİ TARIM UYGULAMALARI Seçmeli 3 0 0 0
45 TAB-23-141 KARASAL BİTKİ EKOLOJİSİ Seçmeli 2 2 0 0
46 TAB-23-142 KEYF BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME TEKNİKLERİ Seçmeli 2 2 0 0
47 TAB-23-143 KURU TARIM Seçmeli 3 0 0 0
48 TAB-23-144 LİF BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRİCİLİK VE ISLAHI Seçmeli 3 0 0 0
49 TAB-23-146 MELEZLEME TEKNİĞİ - I Seçmeli 3 0 0 0
50 TAB-23-147 MERA BİTKİLERİNİN FİZYOLOJİK ESASLARI Seçmeli 2 2 0 0
51 TAB-23-148 MERA HAYVAN İLİŞKİLERİ Seçmeli 3 0 0 0
52 TAB-23-149 MERA ISLAHININ TEKNİK ESASLARI Seçmeli 2 2 0 0
53 TAB-23-150 MERA TESİSİ VE YÖNETİM TEKNİKLERİ Seçmeli 3 0 0 0
54 TAB-23-151 MERA TESİSİ VE YÖNETİMİ Seçmeli 2 2 0 0
55 TAB-23-152 MİKROBİYAL SEKONDER METABOLİTLERİN VE POLİSAKKARİTLERİN TİBBİ UYGULAMALARI Seçmeli 3 0 0 0
56 TAB-23-153 NİŞASTA VE ŞEKER BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME VE ISLAHI Seçmeli 3 0 0 0
57 TAB-23-154 ORGANİK TARIM VE ÇEVRE Seçmeli 3 0 0 0
58 TAB-23-155 ÖZEL YEM BİTKİLERİ ISLAHI Seçmeli 2 2 0 0
59 TAB-23-156 PROKARYOTLARDA GEN İFADESİNİN REGÜLASYONU Seçmeli 3 0 0 0
60 TAB-23-157 REKOMBİNANT DNA TEKNOLOJİSİ Seçmeli 3 0 0 0
61 TAB-23-158 SİLAJ BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 2 0 0
62 TAB-23-159 TAB - BAKLAGİL VE BUĞDAYGİL YEM BİTKİLERİ ISLAHI Seçmeli 3 2 0 0
63 TAB-23-160 TAHIL VE BAKLAGİL TOHUMLUK TEKNİĞİ Seçmeli 3 0 0 0
64 TAB-23-161 TARLA BİTKİLERİ BİYOKİMYASI Seçmeli 3 0 0 0
65 TAB-23-162 TARLA BİTKİLERİ ÜRETİMİNDE VERİMLİLİK SORUNLARI Seçmeli 3 0 0 0
66 TAB-23-163 TARLA BİTKİLERİNDE BÜYÜME VE GELİŞME FİZYOLOJİSİ Seçmeli 3 0 0 0
67 TAB-23-164 TARLA BİTKİLERİNDE DAYANIKLILIK ISLAHI Seçmeli 3 0 0 0
68 TAB-23-165 TARLA DENEME SONUÇLARININ YORUMLANMASI Seçmeli 3 0 0 0
69 TAB-23-166 TARLA DENEME TEKNİKLERİ Seçmeli 2 2 0 0
70 TAB-23-167 TARLA DENEMELERİNİN PLANLANMASI VE DEĞERLENDİRİLMESİ Seçmeli 3 0 0 0
71 TAB-23-168 TIBBİ BİTKİLERDE ETKEN MADDELER VE DEĞERLENDİRME ALANLARI Seçmeli 2 2 0 0
72 TAB-23-169 TÜRKİYE TARLA TARIMI VE SORUNLARI Seçmeli 3 0 0 0
73 TAB-23-170 UÇUCU YAĞ BİLİMİ, TEKNOLOJİSİ VE KULLANIM ALANLARI Seçmeli 3 0 0 0
74 TAB-23-171 UZAKTAN ALGILAMA VE ÇAYIR VE MERALARDA KULLANIMI Seçmeli 2 2 0 0
75 TAB-23-172 VEJETASYON ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME Seçmeli 2 2 0 0
76 TAB-23-173 YAĞ BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRİCİLİK VE ISLAHI Seçmeli 3 0 0 0
77 TAB-23-174 YAĞ BİTKİLERİ VE BİTKİSEL YAĞ BİLİM TEKNOLOJİSİ Seçmeli 2 2 0 0
78 TAB-23-175 YAĞ BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNİN FİZYOLOJİK VE EKOLOJİK ESASLARI Seçmeli 3 0 0 0
79 TAB-23-176 YEM BİTKİLERİ DEĞERLENDİRME TEKNİKLERİ Seçmeli 2 2 0 0
80 TAB-23-177 YEM BİTKİLERİ EKOLOJİSİ VE FİZYOLOJİSİ Seçmeli 3 0 0 0
81 TAB-23-178 YEM BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME TEKNİKLERİ Seçmeli 2 2 0 0
82 TAB-23-179 YEM BİTKİLERİNDE KALİTE Seçmeli 2 2 0 0
83 TAB-23-180 YEM BİTKİLERİNDE KARIŞIK EKİM SİSTEMLERİ Seçmeli 3 0 0 0
84 TAB-23-181 YEM BİTKİLERİNDE TOHUMLUK ÜRETİMİ Seçmeli 2 2 0 0
85 TAB-23-182 YEMEKLİK TANE BAKLAGİLLER ÖZEL YETİŞTİRİCİLİĞİ VE ISLAHI Seçmeli 3 0 0 0
86 TAB-23-183 YEŞİL ALAN TESİSİNİN ESASLARI Seçmeli 2 2 0 0
87 TAB-23-246 MELEZLEME TEKNİĞİ - II Seçmeli 3 0 0 0
88 TBİ-23-154 HALOFİT YEM BİTKİLERİ Seçmeli 2 2 0 0
89 TBİ-23-157 KİNOA TARIMI Seçmeli 2 2 0 0
90 TBİ-23-191 YEM BİTKİLERİNİN BESLEME DEĞERİ VE OT KALİTESİNE ETKİLİ FAKTÖRLER Seçmeli 3 0 0 0
 
Iğdır University, Iğdır / TURKEY • Tel (pbx): +90 476 226 13 14 • e-mail: info@igdir.edu.tr