Description of Individual Course Units
Dersin KoduDersin AdıDersin TürüYılYarıyılAKTS
170500107103AGRICULTURAL PRODUCTS TECHNOLOGYZorunlu473
Dersin Seviyesi
Lisans
Dersin Amacı
Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri
Prof Dr Başaran KARADEMİR
Öğrenme Çıktıları
1Explain the importance and basic concepts of processing agricultural products. Identifies the classification, benefits and harms of microorganisms. Explain the factors affecting the development of microorganisms. Defines food safety risks Explain the chemical composition of foods Applies basic knowledge and skills related to food preservation techniques Explain wheat quality and standardization Defines flour milling and bread making technology Explains bread and pasta making technology Defines bulgur and biscuit technology
Öğrenim Türü
Daytime Class
Dersin Ön Koşulu Olan Dersler
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar
Dersin İçeriği
Haftalık Ayrıntılı Ders İçeriği
HaftaTeorikUygulamaLaboratuvar
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar
Planlanan Öğrenme Aktiviteleri ve Metodları
Değerlendirme
Yarıyıl (Yıl) İçi EtkinlikleriAdetDeğer
Midterm Examination1100
TOPLAM100
Yarıyıl(Yıl) Sonu EtkinliklerAdetDeğer
Final Examination1100
TOPLAM100
Term (or Year) Learning Activities40
End Of Term (or Year) Learning Activities60
TOPLAM100
Dersin Sunulduğu Dil
Turkish
Staj Durumu
İş Yükü Hesaplaması
EtkinliklerSayısıSüresi (saat)Toplam İş Yükü (saat)
Midterm Examination111
Final Examination111
Individual Study for Mid term Examination14545
Individual Study for Final Examination15353
TOPLAM İŞ YÜKÜ (saat)100
Program ve Öğrenme Çıktıları İlişkisi

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15
ÖÇ1432125445545541
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek
 
Iğdır University, Iğdır / TURKEY • Tel (pbx): +90 476 226 13 14 • e-mail: info@igdir.edu.tr