Dersin Kodu | Dersin Adı | Dersin Türü | Yıl | Yarıyıl | AKTS | 170500107103 | AGRICULTURAL PRODUCTS TECHNOLOGY | Zorunlu | 4 | 7 | 3 |
|
Dersin Seviyesi |
Lisans |
Dersin Amacı |
|
Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri |
Prof Dr Başaran KARADEMİR |
Öğrenme Çıktıları |
1 | Explain the importance and basic concepts of processing agricultural products.
Identifies the classification, benefits and harms of microorganisms.
Explain the factors affecting the development of microorganisms.
Defines food safety risks
Explain the chemical composition of foods
Applies basic knowledge and skills related to food preservation techniques
Explain wheat quality and standardization
Defines flour milling and bread making technology
Explains bread and pasta making technology
Defines bulgur and biscuit technology |
|
Öğrenim Türü |
Daytime Class |
Dersin Ön Koşulu Olan Dersler |
|
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
|
Dersin İçeriği |
|
Haftalık Ayrıntılı Ders İçeriği |
|
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar |
|
Planlanan Öğrenme Aktiviteleri ve Metodları |
|
Değerlendirme | |
Midterm Examination | 1 | 100 | TOPLAM | 100 | |
Final Examination | 1 | 100 | TOPLAM | 100 | Term (or Year) Learning Activities | 40 | End Of Term (or Year) Learning Activities | 60 | TOPLAM | 100 |
| Dersin Sunulduğu Dil | Turkish | Staj Durumu | |
|
İş Yükü Hesaplaması |
|
Midterm Examination | 1 | 1 | 1 |
Final Examination | 1 | 1 | 1 |
Individual Study for Mid term Examination | 1 | 45 | 45 |
Individual Study for Final Examination | 1 | 53 | 53 |
|
Program ve Öğrenme Çıktıları İlişkisi |
|
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek |
|
|
Iğdır University, Iğdır / TURKEY • Tel (pbx): +90 476
226 13 14 • e-mail: info@igdir.edu.tr
|