1
|
2023-ETİK
|
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİM ETİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
2
|
2023-TZLD
|
DANIŞMANLIK
|
Seçmeli
|
0
|
1
|
0
|
0
|
3
|
BAB-23-100
|
ASMA FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
4
|
BAB-23-101
|
ASMADA VERİMLİLİK KRİTERLERİ VE BAĞ BOZUMU
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
5
|
BAB-23-102
|
BAHÇE BİTKİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİNİN TEMEL ESASLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
6
|
BAB-23-103
|
BAHÇE BİTKİLERİNDE DÖLLENME BİYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
7
|
BAB-23-104
|
BAHÇE BİTKİLERİNDE EKOLOJİK ESASLAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
8
|
BAB-23-105
|
BAHÇE BİTKİLERİNDE GERİLİM (STRES) FİZYOLOJİSİ VE DAYANIKLILIK ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
9
|
BAB-23-106
|
BAHÇE BİTKİLERİNDE STRES
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
10
|
BAB-23-107
|
BAHÇE BİTKİLERİNİN BİYOLOJİK VE FİZYOLOJİK ESASLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
11
|
BAB-23-108
|
BAHÇE BİTKİLERİNİN DEPOLANMASI VE HASAT SONRASI FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
12
|
BAB-23-109
|
BİTKİLERİN ÇOĞALTMA TEKNİKLERİ VE FİZYOLOJİK ESASLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
13
|
BAB-23-110
|
BİTKİSEL ÜRETİMİN EKOFİZYOLOJİK İLKELERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
14
|
BAB-23-111
|
BİYOÇEŞİTLİLİK VE SEBZE GEN KAYNAKLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
15
|
BAB-23-112
|
BÜYÜMEYİ DÜZENLEYİCİ MADDELERİN BAHÇE BİTKİLERİNDE KULLANIMI VE ÖNEMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
16
|
BAB-23-113
|
EGZOTİK MEYVE TÜRLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
17
|
BAB-23-114
|
EGZOTİK SEBZELER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
18
|
BAB-23-115
|
FİDAN ÜRETİMİNDE YENİ TEKNİKLER VE TEKNOLOJİLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
19
|
BAB-23-116
|
İYİ TARIM UYGULAMALARI EUREP GAP GLOBAL GAP
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
20
|
BAB-23-117
|
KÜLTÜRÜ YAPILAN YENİLEBİLİR MANTAR TÜRLERİ VE YETİŞTİRME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
21
|
BAB-23-118
|
KÜRESEL ISINMANIN BAHÇE BİTKİLERİ YETŞTİRİCİLİĞİNE ETKİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
22
|
BAB-23-119
|
KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ SÜRECİNİN BAHÇE BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
23
|
BAB-23-120
|
MEYVE AĞAÇLARINDA DİNLENME FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
24
|
BAB-23-121
|
MEYVE AĞAÇLARINDA DÖLLENME BİYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
25
|
BAB-23-122
|
MEYVE GENETİK KAYNAKLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
26
|
BAB-23-123
|
MEYVE ISLAHINDA MOLEKÜLER TEKNİKLERİN KULLANIMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
27
|
BAB-23-124
|
MEYVE POMOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
28
|
BAB-23-125
|
MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİNDE YENİ UYGULAMALAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
29
|
BAB-23-126
|
MEYVECİLİKTE ANAÇ KULLANIMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
30
|
BAB-23-127
|
MEYVECİLİKTE BUDAMA TEKNİKLERİ VE MODERN TERBİYE SİSTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
31
|
BAB-23-128
|
MEYVECİLİKTE HORMON KULLANIMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
32
|
BAB-23-129
|
MEYVECİLİKTE SELEKSİYON ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
33
|
BAB-23-130
|
ORGANİK SEBZE TARIMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
34
|
BAB-23-131
|
ORGANİK SEBZE YETİŞTİRİCİLİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
35
|
BAB-23-132
|
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVE TÜRLERİ ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
36
|
BAB-23-133
|
ÖRTÜALTI ÖZEL SEBZE YETİŞTİRME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
37
|
BAB-23-134
|
SEBZE FİDESİ YETİŞTİRME TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
38
|
BAB-23-135
|
SEBZE ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
39
|
BAB-23-136
|
SEBZE ISLAHININ PRENSİPLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
40
|
BAB-23-137
|
SEBZE TOHUM DEPOLAMA İLKELERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
41
|
BAB-23-138
|
SEBZE TOHUM TEKNOLOJİSİNİN TEMEL ESASLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
42
|
BAB-23-139
|
SEBZE TOHUMLUKLARININ KONTROL VE SERTİFİKASYONU
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
43
|
BAB-23-140
|
SEBZE TOHUMU ÜRETİMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
44
|
BAB-23-141
|
SEBZE YETİŞTİRİCİLİĞİNDE ÖZEL TEKNİKLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
45
|
BAB-23-142
|
SEBZECİLİKTE İYİ TARIM UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
46
|
BAB-23-143
|
SEBZELERDE FİDE ÜRETİM TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
47
|
BAB-23-144
|
SEBZELERDE FİZYOLOJİK BOZUKLUKLAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
48
|
BAB-23-145
|
SERT KABUKLU MEYVE TÜRLERİ ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
49
|
BAB-23-146
|
SERT KABUKLU MEYVE TÜRLERİNDE KULLANILAN ANAÇLAR VE ÜRETİMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
50
|
BAB-23-147
|
SICAK İKLİM SEBZE TÜRLERİ ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
51
|
BAB-23-148
|
STANDART VE F1 HİBRİT TOHUMCULUK TEKNİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
52
|
BAB-23-149
|
TOHUM DEPOLAMA İLKELERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
53
|
BAB-23-150
|
TOHUM FİZYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
54
|
BAB-23-151
|
ÜZÜMSÜ MEYVE ÜRETİMİNDE İYİ TARIM UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
55
|
BAB-23-152
|
ÜZÜMSÜ MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİNİN BİLİMSEL ESASLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
56
|
BAB-23-153
|
ÜZÜMSÜ MEYVELERİN ISLAHI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
57
|
BAB-24-100
|
CEVİZ ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
58
|
TBİ-23-109
|
BAHÇE BİTKİLERİNDE İLERİ BİYOTEKNOLOJİK TEKNİKLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
59
|
TBİ-23-113
|
BİTKİ DOKU KÜLTÜRÜ ARAŞTIRMALARINDA R YAZILIMININ KULLANIMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
60
|
TBİ-23-114
|
BİTKİ DOKU KÜLTÜRÜNDE KULLANILAN DENEME DESENLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
61
|
TBİ-23-115
|
BİTKİ DOKU KÜLTÜRÜNDE KULLANILAN GENELLEŞTİRİLMİŞ DOĞRUSAL MODELLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
62
|
TBİ-23-149
|
FİDAN ÜRETİM TEKNİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
63
|
TBİ-23-161
|
MEYVE ISLAHI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
64
|
TBİ-23-167
|
MOLEKÜLER MARKÖR TEKNİKLERİNİN BİTKİ ISLAHINDA KULLANIMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
65
|
TBİ-23-170
|
ORGANİK TARIM VE GENEL PRENSİPLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
66
|
TBİ-23-176
|
RESPONSE SURFACE (YANIT YÜZEY) METODLARININ DOKU KÜLTÜRÜ ARAŞTIRMALARINDA KULLANIMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
67
|
TBİ-23-188
|
ÜZÜMSÜ MEYVELERİN MİKROÇOĞALTIMI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
68
|
TBİ-23-189
|
VERİ MADENCİLİĞİNİN ZİRAİ ARAŞTIRMALARDA KULLANILMASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|