1
|
2023-ETİK
|
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİM ETİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
2
|
2023-TZLD
|
DANIŞMANLIK
|
Seçmeli
|
0
|
1
|
0
|
0
|
3
|
BMB-23-130
|
ENZİM KİNETİĞİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
4
|
BMB-23-154
|
KATI FAZ MİKROEKSTRAKSİYON YÖNTEMİ VE UYGULAMA ALANLARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
5
|
BMB-23-166
|
PEYNİR TEKNOLOJİSİNDE YENİ GELİŞMELER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
6
|
BMB-23-176
|
SÜTTE BULUNAN BİYOAKTİF PROTEİNLER VE PEPTİTLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
7
|
GIM-23-100
|
ANTİOKSİDAN ENZİMLERİN AKTİVİTE TAYİN METODLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
8
|
GIM-23-101
|
BESLENME BİYOKİMYASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
9
|
GIM-23-102
|
BESLENME VE GIDA
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
10
|
GIM-23-103
|
GIDA ATIK YÖNETİMİ VE ALTERNATİF KULLANIM ALANLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
11
|
GIM-23-104
|
BESLENMEDE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN ÖNEMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
12
|
GIM-23-105
|
BİTKİSEL KAYNAKLI PROTEİNLERİN İŞLENMESİ ve MODİFİKASYONU
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
13
|
GIM-23-106
|
ENZIM KINETIĞI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
14
|
GIM-23-107
|
ENZİM TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
15
|
GIM-23-108
|
ET FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
16
|
GIM-23-109
|
ET MİKROBİYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
17
|
GIM-23-110
|
ET VE ET ÜRÜNLERİ ANALİZİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
18
|
GIM-23-111
|
FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
19
|
GIM-23-112
|
FONKSİYONEL GIDA KATKI MADDELERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
20
|
GIM-23-113
|
GIDA BİYOKİMYASI - I
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
21
|
GIM-23-114
|
GIDA BULAŞANLARI VE TOKSİKOLOJİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
22
|
GIM-23-115
|
GIDA ENDÜSTRİSİNDE İŞ GÜVENLİĞİ UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
23
|
GIM-23-116
|
GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
24
|
GIM-23-117
|
GIDA İŞLEMEDE İLERİ TEKNOLOJİLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
25
|
GIM-23-118
|
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
26
|
GIM-23-119
|
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE YENİ TEKNOLOJİLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
27
|
GIM-23-120
|
GIDA REOLOJİSİ VE UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
28
|
GIM-23-121
|
GIDA SANAYİNDE KULLANILAN MODİFİYE YAĞLAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
29
|
GIM-23-122
|
GIDA SANAYİNDE MİKROBİYOLOJİ VE UYGULAMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
30
|
GIM-23-123
|
GIDA ÜRÜNLERİNİN KALİTE PARAMETRELERİ ÖLÇÜMÜ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
31
|
GIM-23-124
|
GIDALARDA İLERİ DUYUSAL ANALİZ TEKNİKLERİ VE TÜKETİCİ TESTLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
32
|
GIM-23-125
|
GIDALARDA KARBONHİDRATLARIN ROLÜ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
33
|
GIM-23-126
|
GIDALARIN MİKROBİYOLOJİK ANALİZİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
34
|
GIM-23-127
|
HAMUR KİMYASI
|
Seçmeli
|
0
|
0
|
0
|
0
|
35
|
GIM-23-128
|
HUBUBAT KİMYASI VE TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
36
|
GIM-23-129
|
İLERİ ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
4
|
37
|
GIM-23-130
|
İLERİ GIDA ANALİZLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
38
|
GIM-23-131
|
İLERİ GIDA KİMYASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
39
|
GIM-23-132
|
İLERİ MOLEKÜLER BİYOLOJİ LABORATUVARI TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
40
|
GIM-23-133
|
KARBONHİDRATLARIN BİYOKİMYASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
41
|
GIM-23-134
|
KİMYASAL KOR. VE DOĞAL ANTİMİKROBİYAL BİLEŞİKLER
|
Seçmeli
|
0
|
0
|
0
|
0
|
42
|
GIM-23-135
|
LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN ÖZEL VE GIDA END. KULL.
|
Seçmeli
|
0
|
0
|
0
|
0
|
43
|
GIM-23-136
|
LAKTİK ASİT FERMENTASYONU
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
44
|
GIM-23-137
|
LİPİD METABOLİZMASI VE BOZUKLUKLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
45
|
GIM-23-138
|
LİPİT KİMYASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
46
|
GIM-23-139
|
MİKROBİYAL GENETİK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
47
|
GIM-23-140
|
MİKROBİYOLOJİDE KULLANILAN BESİYERLER
|
Seçmeli
|
0
|
0
|
0
|
0
|
48
|
GIM-23-141
|
MODİFİYE ATMOSFER PAKETLEME
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
49
|
GIM-23-142
|
MODİFİYE YAĞLAR VE ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
50
|
GIM-23-143
|
MOLEKÜLER BİYOLOJİDE KULLANILAN YÖNTEMLER
|
Seçmeli
|
0
|
0
|
0
|
0
|
51
|
GIM-23-144
|
NİŞASTA KİMYASI
|
Seçmeli
|
0
|
0
|
0
|
0
|
52
|
GIM-23-145
|
OKSİDOREDÜKSİYON POTANSİYELİ VE SÜT ÜRÜNLERİNDEKİ ÖNEMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
53
|
GIM-23-146
|
PEYNİRDE OLGUNLAŞMA KRİTERLERİ VE BUNLARIN TAYİN YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
54
|
GIM-23-147
|
PROTEİN SAFLAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
55
|
GIM-23-148
|
PROTEİNLERİN BİYOKİMYASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
56
|
GIM-23-149
|
SERBEST RADİKALLER, ANTİOKSİDANLAR VE GIDALAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
57
|
GIM-23-150
|
SÜT ENDÜSTRİSİNDE KULLANILAN YARDIMCI MADDELER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
58
|
GIM-23-151
|
SÜT ENDÜSTRİSİNDE YENİ GELİŞMELER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
59
|
GIM-23-152
|
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ FİZİK VE KİMYASI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
60
|
GIM-23-153
|
TAHIL DEPOLAMANIN ESASLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
61
|
GIM-23-154
|
TAHILLARIN GIDALARA İŞLENMESİNDEKİ TEMEL PRENSİPLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
62
|
GIM-23-155
|
UÇUCU YAĞ TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
63
|
GIM-23-156
|
UNLU MAMULLERDE PROBLEMLER VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
64
|
GIM-23-157
|
YAĞ KİMYASI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
65
|
GIM-23-158
|
YENİ GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
0
|
0
|
0
|
0
|
66
|
GIM-23-159
|
YENİLEBİLİR YAĞLARIN BOZULMA MEKANİZMALARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
67
|
GIM-23-160
|
YÜKSEK PERFORMANSLI SIVI KROMOTOGRAFİSİNİN (HPLC) GIDALARDA KULLANIMI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
0
|
0
|
68
|
GIM-23-161
|
ZEYTİNYAĞI VE SAĞLIK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
69
|
GIM-23-162
|
ZEYTİNYAĞI TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
70
|
GIM-23-163
|
GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANILAN ENZİMLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
71
|
GIM-23-213
|
GIDA BİYOKİMYASI - II
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
72
|
GIM-25-100
|
GENEL GIDA KATKI MADDELERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|
73
|
GIM-25-101
|
GIDA ANTİOKSİDANLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
0
|