|
1 | Yemeklik Tane Baklagillerin insan ve hayvan Beslenmesindeki Önemi | Kaynaklara dayalı rapor hazırlama | |
2 | Yemeklik Tane Baklagillerin Ekim nöbetindeki ve toprağın yapısını korumadaki Önemi
| Kaynaklara dayalı rapor hazırlama | |
3 | Yemeklik Tane Baklagillerin Ekonomik önemi
| Kaynaklara dayalı rapor hazırlama | |
4 | Yemeklik tane baklagillerin orijini, yayılma alanları ve taksonomisi
| Kaynaklara dayalı rapor hazırlama | |
5 | Yemeklik tane baklagillerde kaliteyi etkileyen faktörler
| Kaynaklara dayalı rapor hazırlama | |
6 | Fasulye’nin iklim ve toprak istekleri, iklim ve toprak istekleri ile verim arasındaki ilişki | Kaynaklara dayalı rapor hazırlama | fasulye bitkisini ve tohumunu tanıma |
7 | Fasulyede yetiştirme teknikleri ve verimle arasındaki ilişkiler | Kaynaklara dayalı rapor hazırlama | Fasulyede Çimlenme ve büyümeyü tanıma |
8 | Fasulyede ıslah amaçları ve ıslah yöntemleri
| Kaynaklara dayalı rapor hazırlama | |
9 | Mercimeğin, orijini, yayılma alanları ve taksonomisi | Kaynaklara dayalı rapor hazırlama | mercimek bitkisini ve tohumunu tanıma |
10 | Mercimeğin iklim ve toprak istekleri ve uygulanan yetiştirme teknikleri ve ıslahı
| Kaynaklara dayalı rapor hazırlama | mercimekte Çimlenme ve büyümeyü tanıma |
11 | Nohudun orijini, yayılma alanları, taksonomisi, iklim ve toprak istekleri, yetiştirme teknikleri ve ıslahı | Kaynaklara dayalı rapor hazırlama | Nohut bitkisini ve tohumunu tanıma |
12 | Bezelyenin orijini, yayılma alanları, taksonomisi, iklim ve toprak istekleri, yetiştirme teknikleri ve ıslahı | Kaynaklara dayalı rapor hazırlama | Bezelye bitkisini ve tohumunu tanıma |
13 | Baklanın orijini, yayılma alanları, taksonomisi, iklim ve toprak istekleri, yetiştirme teknikleri ve ıslahı | Kaynaklara dayalı rapor hazırlama | Bakla bitkisini ve tohumunu tanıma |
14 | Börülcenin orijini, yayılma alanları, taksonomisi, iklim ve toprak istekleri, yetiştirme teknikleri ve ıslahı | Kaynaklara dayalı rapor hazırlama | Börülce bitkisini ve tohumunu tanıma |
15 | | | |
16 | | | |