1 | İşletme prosedürlerine uygun kahvaltı servis metotların belirleyebilecektir /uygulayabilecektir |
2 | İşletme prosedürlerine uygun kahvaltı servis metotların belirleyebilecektir /uygulayabilecektir |
3 | İşletme prosedürlerine uygun restaurantta uygulanacak servis metotlarını belirleyebilecektir/ uygulayabilecektir |
4 | İşletme prosedürlerine uygun restaurantta uygulanacak servis metotlarını belirleyebilecektir/ uygulayabilecektir |
5 | İşletme prosedürlerine uygun banketin servis şeklini belirleyebilecektir/ uygulayabilecektir |
6 | İşletme prosedürlerine uygun banketin servis şeklini belirleyebilecektir/ uygulayabilecektir |
7 | İşletme prosedürlerine uygun kahvaltı servis metotlarını belirlemek/uygulamak |
8 | İşletme prosedürlerine uygun kahvaltı servis metotlarını belirlemek/uygulamak |
9 | İşletme prosedürlerine uygun Kahvaltı büfesini hazırlatmak |
10 | İşletme prosedürlerine uygun Kahvaltı büfesini hazırlatmak |
11 | İşletme prosedürlerine uygun Kahvaltı çeşitlerinin servisini yaptırmak |
12 | İşletme prosedürlerine uygun Kahvaltı çeşitlerinin servisini yaptırmak |
13 | İşletmeprosedürlerine uygun Kahvaltı servisi kapanış işlemlerini yapmak İşletme prosedürlerine uygun olarak sos araç-gereçlerini hazırlatabilecektir |
14 | İşletmeprosedürlerine uygun Kahvaltı servisi kapanış işlemlerini yapmak İşletme prosedürlerine uygun olarak sos araç-gereçlerini hazırlatabilecektir |
15 | İşletme prosedürlerine uygun olarak sos araç-gereçlerini hazırlatabilecektir |
16 | İşletme prosedürlerine uygun olarak sos araç-gereçlerini hazırlatabilecektir |
17 | İşletme prosedürlerine uygun olarak soğuk ve sıcak başlangıçların servisini yaptırmak takip etmek. |
18 | İşletme prosedürlerine uygun olarak soğuk ve sıcak başlangıçların servisini yaptırmak takip etmek. |
19 | konuk hakkında bilgi alır ve önhazırlıklar yapabilir, konuğu karşılar ve sipariş alır, servis akışını yönetebilir. |
20 | konuk hakkında bilgi alır ve önhazırlıklar yapabilir, konuğu karşılar ve sipariş alır, servis akışını yönetebilir. |
21 | işletme prosedürlerine uygun olarak ana yemek ve salataların servisini yapmak/takip etmek |
22 | işletme prosedürlerine uygun olarak ana yemek ve salataların servisini yapmak/takip etmek |
23 | İşletme prosedürlerine uygun olarak peynir /tatlı/meyvelerin servisini yaptırmak/takip etmek. |
24 | İşletme prosedürlerine uygun olarak peynir /tatlı/meyvelerin servisini yaptırmak/takip etmek. |