1 | Hazırlanan sıcak içecekleri uygun servis yöntem ve tekniklerini kullanarak konuğa servis edilmesini sağlamak |
2 | Hazırlanan sıcak içecekleri uygun servis yöntem ve tekniklerini kullanarak konuğa servis edilmesini sağlamak |
3 | Hazırlanan soğuk içecekleri uygun servis yöntem ve tekniklerini kullanarak konuğa servis edilmesini sağlayacaktır. |
4 | Hazırlanan soğuk içecekleri uygun servis yöntem ve tekniklerini kullanarak konuğa servis edilmesini sağlayacaktır. |
5 | Bar ortamı sağlandığında servis teknik ve yöntemlerine göre Yüksek Alkollü içecekleri hazırlayabilecektir |
6 | Bar ortamı sağlandığında servis teknik ve yöntemlerine göre Yüksek Alkollü içecekleri hazırlayabilecektir |
7 | Bar ortamı sağlandığında servis teknik ve yöntemlerine göre Düşük Alkollü içecekleri hazırlayabilecektir |
8 | Bar ortamı sağlandığında servis teknik ve yöntemlerine göre Düşük Alkollü içecekleri hazırlayabilecektir |
9 | Bar ortamı sağlandığında servis teknik ve yöntemlerine göre Aperatiflerin servisini yaptırabilecektir |
10 | Bar ortamı sağlandığında servis teknik ve yöntemlerine göre Aperatiflerin servisini yaptırabilecektir |
11 | Bar ortamı sağlandığında servis teknik ve yöntemlerine göre Likörlerin ve hazmettirici içeceklerin servisini yaptırabilecektir |
12 | Bar ortamı sağlandığında servis teknik ve yöntemlerine göre Likörlerin ve hazmettirici içeceklerin servisini yaptırabilecektir |
13 | "Kokteyl hazırlama tekniklerine göre Alkolsüz kokteyllerin hazırlanmasını sağlayabilecektir |
14 | "Kokteyl hazırlama tekniklerine göre Alkolsüz kokteyllerin hazırlanmasını sağlayabilecektir |
15 | İşletme konseptine uygun, misafir beklentileri doğrultusunda içeceklerle birlikte yiyecek servisi standartlarını oluşturmak |
16 | İşletme konseptine uygun, misafir beklentileri doğrultusunda içeceklerle birlikte yiyecek servisi standartlarını oluşturmak |
17 | "Misafir taleplerini karşılamak üzere ve talebe uygun aperatif yiyecek, meyve ve tatlıların servisinin yapılmasını sağlamak |
18 | "Misafir taleplerini karşılamak üzere ve talebe uygun aperatif yiyecek, meyve ve tatlıların servisinin yapılmasını sağlamak |
19 | Bar stoklarında tespit edilen eksiklerin giderilmesi için talep formu düzenlemek |
20 | Bar stoklarında tespit edilen eksiklerin giderilmesi için talep formu düzenlemek |
21 | Bar konseptine uygun, misafir beklentilerini karşılamak ve çeşitliliği artırmak için yeni kokteyl reçeteleri hazırlamak ve tadıma sunmak |
22 | Bar konseptine uygun, misafir beklentilerini karşılamak ve çeşitliliği artırmak için yeni kokteyl reçeteleri hazırlamak ve tadıma sunmak |
23 | İşletme standartlarını oluşturmak için hazırlanan kokteyl reçetelerini fotoğraflamak |
24 | İşletme standartlarını oluşturmak için hazırlanan kokteyl reçetelerini fotoğraflamak |
25 | İşletme menfaatleri ve misafir memnuniyeti doğrultusunda maliyet çıkartmak ve uygun fiyat belirlemek |
26 | İşletme menfaatleri ve misafir memnuniyeti doğrultusunda maliyet çıkartmak ve uygun fiyat belirlemek |