1 | İşletme conseptine uygun restoran salonlarını düzenlemek |
2 | İşletme conseptine uygun bar salonlarını düzenlemek |
3 | İşletme prosedürlerine ve conseptine uygun ziyafet ve konferans salonlarını düzenlemek |
4 | İşletme conseptine uygun oda servisi ofisini düzenlemek |
5 | İşletme prosedürlerine göre teknik donanımları kontrol ederek teknik servis departmanı ile işbirliği içinde sorunları çözümlemek |
6 | İşletme prosedürlerine uygun rezervasyon alma işlemini gerçekleştirmek |
7 | İşletme prosedürlerine uygun rezervasyon dağılımını kontrol etmek ve ilgili departmanlara iletmek |
8 | Organizasyona göre salonun hazırlanmasını sağlamak ve kontrolünü yapmak |
9 | Servis öncesi meeting yaparak servis hareket planını personele aktarmak |
10 | Misafirleri karşılamak ve masa takdimini yapmak- yapılmasını sağlamak |
11 | Menü kartını sunmak ve sipariş almak/ alınmasını sağlamak |
12 | İşletme çıkarları doğrultusunda Servis akışını düzenlemek/takip etmek |
13 | İşletme çıkarları doğrultusunda Hesabı tahsil etmek ve misafiri uğurlamak |
14 | Alınan siparişler için sipariş kayıt programı üzerinden ve manuel olarak adisyon açmak |
15 | Yemek sonrası hesabı tahsil etmek ve karşılığında fatura kesmek |
16 | Alınan siparişler için sipariş kayıt programı üzerinden ve manuel olarak adisyon açmak |
17 | İşletme prosüdürlerine uygun adisyon takibini yapmak İşletme prosüdürlerine uygun adisyon takibini yapmak |
18 | Çalışma standartlarına uygun adisyona ilave yiyecek – içecek girişinin takibini yapmak |
19 | İşletme çıkarları doğrultusunda hesap tahsili ve fatura işlemlerini takibini yapmak - yaptırmak |
20 | İşletme çıkarları doğrultusunda hesap tahsili ve fatura işlemlerini takibini yapmak - yaptırmak |