1 | İşletme conseptine uygun restoran salonlarını düzenlemek |
2 | İşletme conseptine uygun restoran salonlarını düzenlemek |
3 | İşletme conseptine uygun bar salonlarını düzenlemek |
4 | İşletme conseptine uygun bar salonlarını düzenlemek |
5 | İşletme prosedürlerine ve conseptine uygun ziyafet ve konferans salonlarını düzenlemek |
6 | İşletme prosedürlerine ve conseptine uygun ziyafet ve konferans salonlarını düzenlemek |
7 | İşletme conseptine uygun oda servisi ofisini düzenlemek |
8 | İşletme conseptine uygun oda servisi ofisini düzenlemek |
9 | İşletme prosedürlerine göre teknik donanımları kontrol ederek teknik servis departmanı ile işbirliği içinde sorunları çözümlemek |
10 | İşletme prosedürlerine göre teknik donanımları kontrol ederek teknik servis departmanı ile işbirliği içinde sorunları çözümlemek |
11 | İşletme prosedürlerine uygun rezervasyon alma işlemini gerçekleştirmek |
12 | İşletme prosedürlerine uygun rezervasyon alma işlemini gerçekleştirmek |
13 | İşletme prosedürlerine uygun rezervasyon dağılımını kontrol etmek ve ilgili departmanlara iletmek |
14 | İşletme prosedürlerine uygun rezervasyon dağılımını kontrol etmek ve ilgili departmanlara iletmek |
15 | Organizasyona göre salonun hazırlanmasını sağlamak ve kontrolünü yapmak |
16 | Organizasyona göre salonun hazırlanmasını sağlamak ve kontrolünü yapmak |
17 | Servis öncesi meeting yaparak servis hareket planını personele aktarmak |
18 | Servis öncesi meeting yaparak servis hareket planını personele aktarmak |
19 | Misafirleri karşılamak ve masa takdimini yapmak- yapılmasını sağlamak |
20 | Misafirleri karşılamak ve masa takdimini yapmak- yapılmasını sağlamak |
21 | Menü kartını sunmak ve sipariş almak/ alınmasını sağlamak |
22 | Menü kartını sunmak ve sipariş almak/ alınmasını sağlamak |
23 | İşletme çıkarları doğrultusunda Servis akışını düzenlemek/takip etmek |
24 | İşletme çıkarları doğrultusunda Servis akışını düzenlemek/takip etmek |
25 | İşletme çıkarları doğrultusunda Hesabı tahsil etmek ve misafiri uğurlamak |
26 | İşletme çıkarları doğrultusunda Hesabı tahsil etmek ve misafiri uğurlamak |
27 | Alınan siparişler için sipariş kayıt programı üzerinden ve manuel olarak adisyon açmak |
28 | Alınan siparişler için sipariş kayıt programı üzerinden ve manuel olarak adisyon açmak |
29 | Yemek sonrası hesabı tahsil etmek ve karşılığında fatura kesmek |
30 | Yemek sonrası hesabı tahsil etmek ve karşılığında fatura kesmek |
31 | Alınan siparişler için sipariş kayıt programı üzerinden ve manuel olarak adisyon açmak |
32 | Alınan siparişler için sipariş kayıt programı üzerinden ve manuel olarak adisyon açmak |
33 | İşletme prosüdürlerine uygun adisyon takibini yapmak İşletme prosüdürlerine uygun adisyon takibini yapmak |
34 | İşletme prosüdürlerine uygun adisyon takibini yapmak İşletme prosüdürlerine uygun adisyon takibini yapmak |
35 | Çalışma standartlarına uygun adisyona ilave yiyecek – içecek girişinin takibini yapmak |
36 | Çalışma standartlarına uygun adisyona ilave yiyecek – içecek girişinin takibini yapmak |
37 | İşletme çıkarları doğrultusunda hesap tahsili ve fatura işlemlerini takibini yapmak - yaptırmak |
38 | İşletme çıkarları doğrultusunda hesap tahsili ve fatura işlemlerini takibini yapmak - yaptırmak |
39 | İşletme çıkarları doğrultusunda hesap tahsili ve fatura işlemlerini takibini yapmak - yaptırmak |
40 | İşletme çıkarları doğrultusunda hesap tahsili ve fatura işlemlerini takibini yapmak - yaptırmak |