Dersin Kodu | Dersin Adı | Dersin Türü | Yıl | Yarıyıl | AKTS | 202200204103 | POULTRY DISEASES | Zorunlu | 2 | 4 | 2 |
|
Dersin Seviyesi |
Ön Lisans |
Dersin Amacı |
Supply and maintenance training in the teaching of physical and technical equipment for hygiene for qualified personnel to work in the poultry industry
|
Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri |
|
Öğrenme Çıktıları |
1 | Learn about poultry diseases. | 2 | Learn the poultry anatomy | 3 | Learn the poultry anatomy | 4 | Learn the poultry anatomy | 5 | Learn about poultry diseases. | 6 | Learn about poultry diseases. | 7 | Learn about poultry diseases. | 8 | Learn about poultry diseases. |
|
Öğrenim Türü |
Evening Education |
Dersin Ön Koşulu Olan Dersler |
None |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
None |
Dersin İçeriği |
Poultry, poultry and preparing poultry, poultry and hygiene, control of hatching eggs
|
Haftalık Ayrıntılı Ders İçeriği |
|
1 | Chicken Breeds
| X | | 2 | Cluster Structure and Types
| X | | 3 | Poultry Equipment
| X | | 4 | Poultry Climate Conditions
| X | | 5 | Broiler Breeding
| X | | 6 | Poultry eggs
| X | | 7 | Breeding chicks and Broiler Breeding
| X | | 8 | Midterm Exam
| X | | 9 | Poultry Place
| X | | 10 | Goose Breeding
| X | | 11 | Poultry Diseases
| X | | 12 | Poultry Diseases
| X | | 13 | Poultry Diseases
| X | | 14 | Final exam
| | | 15 | | | | 16 | | | |
|
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar |
|
Planlanan Öğrenme Aktiviteleri ve Metodları |
|
Değerlendirme | |
Midterm Examination | 1 | 100 | TOPLAM | 100 | |
Final Examination | 1 | 100 | TOPLAM | 100 | Term (or Year) Learning Activities | 40 | End Of Term (or Year) Learning Activities | 60 | TOPLAM | 100 |
| Dersin Sunulduğu Dil | Turkish | Staj Durumu | None |
|
İş Yükü Hesaplaması |
|
Midterm Examination | 1 | 1 | 1 |
Final Examination | 1 | 1 | 1 |
Attending Lectures | 14 | 2 | 28 |
Self Study | 14 | 1 | 14 |
Individual Study for Mid term Examination | 1 | 12 | 12 |
Individual Study for Final Examination | 1 | 12 | 12 |
|
Program ve Öğrenme Çıktıları İlişkisi |
ÖÇ1 | 4 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | | | | | ÖÇ2 | 4 | | | | | | | | | | | | | | ÖÇ3 | 4 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | ÖÇ4 | 4 | | | | | | | | | | | | | | ÖÇ5 | 3 | | | | | | | | | | | | | | ÖÇ6 | 3 | | | | | | | | | | | | | | ÖÇ7 | 3 | | | | | | | | | | | | | | ÖÇ8 | 3 | | | | | | | | | | | | | |
|
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek |
|
|
Iğdır University, Iğdır / TURKEY • Tel (pbx): +90 476
226 13 14 • e-mail: info@igdir.edu.tr
|